به گزارش ایرنا، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی دوشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص این هفت پرونده مالی بیان کرد: این اقدام در راستای نگرش تعاملی و ایجاد سازش در پروندههای قضایی توسط اعضای شورا طی برگزاری چندین جلسه مذاکره انجام شد؛ سیاست شوراهای حل اختلاف ایجاد سازش در اختلافات و کاهش پرونده های ورودی به دادگاه ها است.
وی با تاکید بر نقش موثر میانجیگری و بررسی دقیق شرایط و خواستههای طرفین به منظور سازش در پرونده های قضایی و اختلافات خاطر نشان کرد: ارتقای تعاملات و اعتمادسازی میان طرفین دعوا باعث شد تا شرایط برای سازش و رفع تنش بیشتر شود و تمامی شعب شوراهای حل اختلاف باید به این سمت و سو حرکت کنند.
حجت الاسلام امانت بهبهانی گفت: این نمونه نشانگر توانایی و تعهد شورای حل اختلاف در ارائه راهحلهای عملی و کارآمد برای پروندههای پیچیده مالی است و چنین دستاوردی علاوه بر ایجاد آرامش و حفظ روابط تجاری، الگویی برای دیگر پروندههای درگیر در سیستم قضایی است که با تلاش مشترک، میتوان به تفاهم و سازش در پروندههای مالی دست یافت.
رییس توسعه حل اختلاف خوزستان بر ترویج فرهنگ سازش و تعامل تاکید کرد و این اقدام را راهی برای کاهش بار قضایی و ارتقای سطح رفاه و همدلی اجتماعی در استان عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام دادگستری خوزستان از ابتدای امسال تا کنون ۱۶۰ محکوم به قصاص با ایجاد صلح و سازش از اجرای حکم رهایی یافتند.