شناسهٔ خبر: 70536469 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار عنوان کرد

راه‌اندازی مرکز کشاورزی هسته‌ای نیاز کهگیلویه و بویراحمد است 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: راه‌اندازی شعبه کشاورزی هسته‌ای نیاز استان است و می‌تواند در افزایش تولیدات و کیفیت بخشی محصولات کشاورزی اثر گذار باشد.

صاحب‌خبر -

یدالله رحمانی روز شنبه در نشست کاربرد فناوری هسته‌ای در کشاورزی که با حضور ابراهیم مقیسه رئیس پژوهشکده هسته‌ای سازمان انرژی اتمی کشور برگزار شد با گرامیداشت یوم الله ۹ دی افزود: بخش کشاورزی استان با ظرفیت های بالایی بیش از یک میلیون تن تولیدات محصولات زراعی و باغی در سال دارد که همه بخش‌های آن قابلیت توسعه دارد.  

وی با اشاره به تنوع اقلیمی و گونه‌های گیاهی در کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: از مجموع دو هزار و ۲۰۰ گونه گیاهی ۴۷۵ گونه در سطح استان وجود دارد که برخی از آنها گونه‌های نادر هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود دو میلیون و ۶۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین در استان خاطرنشان کرد: از بسیاری از ظرفیت ها در حوزه کشاورزی استفاده نشده است.

رحمانی تصریح کرد: با وجود پتانسیل های خوب بخش کشاورزی تنها ۱۴ درصد اشتغال مربوط به این حوزه‌ است و تولیدات ۸ دهم درصد کشور را در این حوزه داریم و نشان می‌دهد بهره‌وری مناسبی از بخش کشاورزی نشده است.

وی ادامه داد: به همین دلیل از هر شیوه ای که به افزایش بهره وری و تحول در بخش کشاورزی کمک می کند به خوبی استقبال می‌کنیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ورود سازمان انرژی اتمی ایران به حوزه کشاورزی عنوان کرد: استفاده از ظرفیت کشاورزی هسته‌ای می‌تواند در افزایش بهره‌وری کشاورزی این استان اثرگذار باشد.

رحمانی تاکید کرد: از مسئولان حوزه جهاد کشاورزی و نظام مهندسی کشاورزی انتظار می رود از این فرصت نهایت استفاده را ببرند و در این زمینه آماده همکاری و انعقاد تفاهم نامه با پژوهشکده هسته ای کشاورزی سازمان انرژی اتمی ایران هستیم.


وی اظهار کرد: راه اندازی شعبه کشاورزی هسته ای اولین درخواست استان از این پژوهشکده است که می تواند در افزایش تولیدات و کیفیت بخشی محصولات کشاورزی اثر گذار باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ضمن تشکر از اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت انرژی صلح آمیز هسته ای برای توسعه بخش کشاورزی اقدام بزرگی و حرکتی تحول آفرین است.

به گزارش ایسنا، رحمانی بیان کرد: از اینکه کهگیلویه و بویراحمد پنجمین استان کشور است که تیم این پژوهشکده به منظور شناسایی و بررسی چالش‌ها و مشکلات حوزه‌ کشاورزی به آن سفر کردند جای تقدیر و تشکر فراوان دارد.

انتهای پیام