شناسهٔ خبر: 70531110 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نشست شورای کشاورزی هسته‌ای در یاسوج ؛

شعبه ویژه کشاورزی هسته‌ای در کهگیلویه و بویراحمد دایر می‌شود

رئیس پژوهشکده کشاورزی هسته‌ای سازمان انرژی اتمی ایران گفت: یکی از مهمترین رویکرد‌های این سازمان ، راه اندازی مراکز کشاورزی هسته‌ای در استان هاست.

صاحب‌خبر -

شعبه ویژه کشاورزی هسته‌ای در کهگیلویه و بویراحمد دایر می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، ابراهیم مقیسه در نشست شورای کشاورزی هسته‌ای در یاسوج افزود: کار‌های تحقیقاتی کشاورزی در اولویت سازمان انرژی اتمی ایران است و تاسیس این مرکز در استان باید دنبال شود.
وی اضافه کرد: وظیفه اصلی خودمان می‌دانیم که طبق دستور اکید مقام معظم رهبری، دستاورد‌ها و کاربردی‌های فناوری هسته‌ای را در حوزه کشاورزی برای مردم اعلام کنیم.
رئیس پژوهشکده کشاورزی هسته‌ای سازمان انرژی اتمی ایران افزود: در همین خصوص جلسه‌ای را با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد داشتیم و در جریان نیاز‌ها و چالش‌های حوزه کشاورزی استان قرار گرفتیم وآمادگی خود را اعلام کردیم که طبق تاکید رئیس سازمان انرژی اتمی توانایی خودمان را برای تولید محصولاتی که برای رفع چالش حوزه کشاورزی و منابع طبیعی استان لازم است را بکار بگیریم.
مقیسه گفت: قرار شد در سه حوزه اصلی کشاورزی و منابع طبیعی همکاری داشته باشیم، پروژه‌های کاربردی را تعریف کنیم وآموزش توانمندی‌ها و ترویج دستاورد‌ها را داشته باشیم و در نهایت ایجاد کارگاه‌های آموزشی برای اساتید، دانشجویان و محققان و بهره برداران را برگزار کنیم.
وی ادامه داد: آفات در سطح بخش کشاورزی، حفظ ذخیره ژنتیکی ارقام زراعی و باغی، بحت کنترل بیماری ها، کاهش ضایعات کشاورزی و دام و طیور و آبزیان چالش‌های این استان است که استفاده از فناوری هسته‌ای موجب حفظ کیفیت و بهبود عملکرد و افزایش کمی و کیفی محصولات می‌شود.
استاندارکهگیلویه و بویراحمد هم با برشمردن برخی از ظرفیت‌های اقتصادی و زراعی استان گفت: با وجود این ظرفیت‌های کشاورزی تنها ۱۴ درصد اشتغال مربوط به این حوزه است و تولیدات این حوزه نیز ۸ دهم درصد است و این نشان می‌دهد بهره وری مناسبی را از بخش کشاورزی نبردیم.
رحمانی با تاکید بر اینکه به همین جهت از هر شیوه‌ای که به افزایش بهره وری و تحول در بخش کشاورزی کمک می‌کند استقبال می‌کنیم افزود: استفاده از ظرفیت کشاورزی هسته‌ای می‌تواند در افزایش بهره وری کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اثرگذار باشد.
استاندار تاکید کرد: راه اندازی شعبه کشاورزی هسته‌ای اولین درخواست استان از این پژوهشکده است که می‌تواند در افزایش تولیدات کشاورزی مثمرثمر باشد.

<div id="video-display-embed-code_11872715"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4418206/11872715?width=600&height=350"></script></div>