شناسهٔ خبر: 70528450 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ۵۹۸ | لینک خبر

سواد خانواده | زنگ‌خطری که در برخی خانواده‌ها به صدا در آمده است

طبق تحقیقات ۹۰ درصد کار تربیت قبل از دوازده‎‌سالگی (چه دختر و چه پسر) با مادر خانواده است. بعد از ۱۲ سالگی سکان تربیت و مربی اصلی خانواده پدر می‌شود. پدر همه کاره دختر و پسر می‌شود. پدر در این حالت باید حتما هفته‌ای دو ساعت برای هر فرزند خودش وقت ویژه‌ای داشته باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری 598، دکتر نصیر عابدینی به سؤال خبرنگار حوزه‌نیوز با موضوع «اثرات منفی بی توجهی به دختر خانواده» پاسخ داد که تقدیم شما فرهیختگان می شود.

پرسش: اگر دختر متوجه بی‌توجهی والدین نسبت به خودش باشد در این صورت چه اثرات منفی‌ای برای خود و خانواده‌اش به وجود می‌آید؟

 

پاسخ:

 

دخترها نسبت به پسرها این حالت و تفاوت را دارند که خیلی نیازمند پذیرش از دیگری هستند.

مسئله خود‎پذیری یک‌بار سریع اتفاق می افتد، در برخی مواقع هم خودپذیری فرد خیلی تحت الشعاع پذیرش اطرافیان قرار می‌گیرد و به اصطلاح، تایید و تشویق دیگران برای اینکه من به عزت نفس و اعتماد به نفس برسم خیلی ضروری است.

 

نقش پدر در دوره نوجوانی دخترها، نقشی بی بدیل است

 

برای دختر خانم ها این مورد خیلی پر رنگ تر است؛ پدر استاد بازخورد مثبت است؛ اگر این بازخوردها را پدر خانواده ندهد، ممکن است از طرف دیگری اتفاق بیفتد و شاید آن‌دیگری فرد به شدت آسیب‌زایی باشد.

‌دخترخانم‌ها در سنین اول بلوغ به شدت رویاپرداز هستند، مثلا خیال می‌کنند یک داماد افسانه ای آنها را در شبی از شب ها به سرزمین آرزوها می‌برد، این خیال پردازی بیش از حد اگر با ارتباط تنگاتنگ و مثبت پدر همراه باشد، می‌تواند از آسیب های احتمالی‌ اجتماعی جلوگیری می‌کند.

نقش پدر در دوره نوجوانی، نقشی بی بدیل است و اگر پدر نقش خود را درست ایفا کرده باشد، در این صورت سلامت جسم و روان دختر محفوظ است. در غیر این صورت خیلی خدا باید به این دختر خانم رحم کند تا دچار آسیب های اجتماعی نشود.

 

برای مطالعه متن کامل مصاحبه خبرگزاری حوزه با دکتر نصیر عابدینی، از روانشناسان حوزوی اینجا را کلیک نمایید.