به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نخستین نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر در سال ۱۴۰۳ امروز یکشنبه برگزار شد. آیت الله کاظم صدیقی رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در این نشست بر قانون مداری همه دستگاهها و سازمانها در اجرای هرچه بهتر امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد.
رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: اگر ستاد بخواهد تاثیر گذار باشد اول باید هویت خود را احراز کند یعنی با کمک اعضای ستاد باید سازوکاری را در نظر گرفت تا برنامههای بهتری برای سالم نگه داشتن جامعه ارائه کرد و این موضوع قدم نخست و اصلی است. قانون مدار بودن را باید اولویت بدانیم و باید همه دستگاهها و سازمانها درباره اجرای هرچه بهتر امر به معروف قانون مدار باشند.
صدیقی افزود: امر به معروف و نهی از منکر همه الزاماتی است که دین در بعد ایجابی و در بعد سلبی دارد؛ بنابراین احیای امر به معروف و نهی از منکر، احیای بایدهای دینی و زدودن نبایدها است.
وی گفت: رسالت نخست همه پیامبران مبارزه با شرک اعتقادی و عملی و دعوت به توحید در ابعاد مختلف بوده است و این امروزه رسالت آمران به معروف و ناهیان از منکر است. اصل ولایت محور همه خوبیهاست و نهی ولایت منشأ همه بدیها و رذالتها و خباثتهاست.
رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر افزود: هر وزارت خانه و هر سازمان باید نمایندهای داشته باشد تا با برگزاری جلسات مختلف و مکرر گزارشهای خوددستگاهها هم مورد بررسی قرار بگیرد.
صدیقی گفت: استانها میتوانند با کمک امام جمعهها به واسطههای ارتباط خود موفق تر باشند. مسائل و آسیبها شناسایی شود و امام جمعه با کمک اعضای ستاد بصورت عملی مشکلات شناسایی شده را حل کنند.
وی افزود: اختلاف سلیقه طبیعی است، اما مشترکات زیادی هم وجود دارد. باید این مشترکات برجسته شود و از گستردگی اختلافات جلوگیری کنیم.
رییس ستاد امر به معروف با اشاره به استفاده از ظرفیتهای جوانان، استعدادهای درخشان و نخبگان گفت: حرکت مقطعی نتیجه همیشگی ندارد؛ کار زمانی پا میگیرد که به طور یک امر نهادینه شدهٔ هدفدار و مستمر باشد.