به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ حکمتالههاشمی افزود: جمعیت هلال احمر استان زنجان در مهرماه امسال طی فراخوان و رایزنی گسترده در بین اساتید دانشگاههای استان، پژوهشگران و نخبگان پارک فناوری در راستای اولویتهای پژوهشی و ماموریتهای عملیاتی و انسان دوستانه جمعیت هلال احمر، از جامعه علمی درخواست کرد برای بهروزرسانی و استفاده از فناوری مدرن و علمی در عملیاتهای درون و برون مرزی هلال احمر با این ارگان مردم نهاد همکاری کنند.
وی افزود: جمعیت هلال احمر با نیل به مرجعیت علمی به عنوان یک نهاد بین المللی در عرصههای امدادی و بشر دوستانه درسطح کشوری و بین المللی درخشیده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: استفاده از بروزترین و مدرنترین اطلاعات و فناوری روز منجر میشود که جمعیت هلالاحمر در عملیاتهای درون و برون مرزی خدمات مطلوبتری را با سرعت و کیفیت بالاتر ارائه دهد.
هاشمی تاکید کرد: بنابراین یافته علمی و فناورانه پژوهشگران و اساتید علمی میتواند در تحقق اهداف عالیه هلال احمر اثربخشی بالایی داشته باشد و به همین منظور جمعیت هلال احمر استان زنجان توانست از طریق رایزنی با ریاست دانشگاهها و پارک فناوری استان و برگزاری چندین نشست تخصصی با حضور اساتید و نخبگان دانشگاهی و پارک فناوری بیش از ۶۰ طرح فناورانه و پژوهشی را در سطح استان گرد آوری کند.
وی ادامه داد: این طرحها در قالب پروپوزال در کمیسیون شورای پژوهشی و اداره کل پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر کشور در دست بررسی قرار دارد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: طرحهای ارائه شده پس از تایید و اعلام نتایج ضمن عقد قرارداد با پژوهشگران با تحقیق و پژوهش به ارائه راهکار و یافتههای علمی با موضوعات مطرح شده، بررسی میشود.