به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، منذر رحیم الشوای؛ قائم مقام استاندار استان میسان در حاشیه دیدار با استاندار خوزستان که در استانداری خوزستان برگزار شد، گفت: معتقد هستیم باید یک پروتکل قانونی بین میسان و خوزستان داشته باشیم تا بر این اساس از جهات مختلف اقتصادی، سرمایه گذاری، سلامت و ... با هم همکاری داشته باشیم.
قائم مقام استاندار میسان با بیان این که تمایل داریم از ظرفیت شرکتهای ایرانی استفاده کنیم، افزود: از خوزستان درخواست کردیم سهم و ظرفیت حوزههای مختلف از جمله شرکتهای سرمایهگذاری ایرانی برای همکاری را مشخص کند.
وی تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم همکاری بین این دو استان، رویداد اربعین حسینی (ع) است.
الشوای ادامه داد: ما میزبان مردم از کشورهای مختلف هستیم و باید هماهنگی ها در این خصوص ایجاد شود.
قائم مقام استاندار میسان گفت: امیدواریم ملاقات امروز به تفاهم برای همکاری منجر شود. البته باید این تفاهم قبل از آغاز عملیات اجرایی کارها ایجاد شود.
وی افزود: شرکت های ایرانی ظرفیتهای متعددی دارند که احداث مجتمع های مسکونی، ایستگاههای آب و بیمارستان برخی از این ظرفیتهای سرمایه گذاری هستند و آماده استفاده از این ظرفیتها هستیم.
خواهرخواندگی خوزستان با بصره و میسان در برنامه کاری است
سید محمدرضا موالیزاده؛ استاندار خوزستان نیز امروز در حاشیه دیدار با قائم مقام استاندار میسان که در استانداری خوزستان برگزار شد، گفت: در موضوعات مختلف از جمله تجاری، اقتصادی، تبادلات فرهنگی، مباحث علمی و گردشگری سلامت می توانیم همکاری سازنده داشته باشیم.
استاندار خوزستان افزود: خواهرخواندگی خوزستان با بصره و میسان در برنامه کاری است که این موضوع هم به برطرف کردن موانع و ایجاد فرصتهایی مانند فرصت اشتغال کمک میکند.
وی با اشاره به راهپیمایی اربعین حسینی گفت: رویداد اربعین حسینی یکی از موضوعات مهم فرهنگی است که در چارچوب اعتقادات و عشق مردم به امام حسین (ع) انجام می شود.
استاندار خوزستان گفت: مقرر شده است کمیسیونهای مشترکی بین دو کشور تشکیل شود. همچنین سفری به میسان داشته باشیم و استاندار میسان نیز مجدد به خوزستان بیاید تا بررسیها انجام شود.
موالی زاده افزود: به نظر میرسد زمینه همکاری های خوبی وجود دارد که در صورت استفاده از این ظرفیتها، به رشد اشتغال، اقتصاد و به تعمیق روابط دو کشور کمک میکند.
به گزارش تسنیم، میسان؛ استانی در قسمت جنوب شرقی عراق و هم مرز با ایران است. مرکز اداری آن شهر اماره است و از 6 بخش تشکیل شده است. این استان تا پیش از سال 1976 آمارا نام داشت. شمال و شرق این استان را مردم لر تشکیل میدهند.
انتهای پیام/