به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سیامک آزادی امروز _شنبه هشتم دی_ در جمع خبرنگاران تأمین مالی را یکی از مهمترین چالشهای شرکتهای فناور و دانش بنیان استان دانست و اظهار کرد: در همین راستا از روشهای مختلف پیگیر هستیم تا بتوانیم این چالش را رفع کرده و منابع مالی مورد نیاز را برای این شرکتها فراهم کنیم.
وی افزود: خوشبختانه با اعلام نیاز مالی این شرکتها به صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، مسئولان این صندوق در پاییز امسال به استان سفر داشته و در این سفر ضمن تشریح خدمات صندوق به بررسی نیاز شرکتها برای پرداخت تسهیلات پرداختند.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: در این سفر پس از بررسی شاخصهای تعیین شده ۲۸ شرکت فناور و دانش بنیان توانستند از تسهیلات صندوق برخوردار شوند و با پیگیریهای صورت گرفته ظرف مدت زمان کوتاهی، بیش از ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات به این شرکتها پرداخت خواهد شد.
به گفته وی هم اکنون روند پرداخت تسهیلات به شرکتها در مراحل انتهایی قرار دارد.
آزادی خاطرنشان کرد: سایر شرکتهای فناور و دانشبنیان استان هم شرایط برخورداری از این تسهیلات را دارند، اما شرکتهای مذکور تاکنون از این تسهیلات برخوردار نشده بوده و این تسهیلات با قیدفوریت و در کمترین زمان ممکن به آنها پرداخت خواهد شد.
وی با بیان اینکه پیگیری تأمین مالی مورد نیاز شرکتهای فناور و دانش بنیان از منابع دیگر همچنان ادامه دارد، گفت: در این زمینه پیگیر هستیم تا از محل اعتبارات استانی هم سهمی برای این شرکتها دریافت کنیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم حمایت هرچه بیشتر از شرکتهای فناور و دانشبنیان، گفت: این شرکتها، علاوه بر تأمین محصولات فناورانه مورد نیاز کشور، زمینه اشتغالزایی فارغالتحصیلان دانشگاهی را هم در کشور فراهم میکنند.
وی خاطرنشان کرد: اشتغالزایی فارغالتحصیلان دانشگاهی از این حیث ارزشمند است که ضمن جلوگیری از خروج نخبگان از کشور زمینه لازم را برای مشارکت حداکثری آنان در توسعه کشور فراهم میکند.