شناسهٔ خبر: 70492523 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور

ابراز امیدواری برای احیای بناهای تاریخی با محوریت خانه‌های صنایع‌دستی

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گفت: امیدوارم خانه صنایع‌دستی تبدیل به پاتوقی برای همه هنرمندان صنایع‌دستی شود و بین پیشکسوتان و جوانان پیوند نسلی ایجاد کند.

صاحب‌خبر -

مریم جلالی امروز جمعه، ۷دی در سفر به استان مازندران و بازدید از خانه صنایع‌دستی روحانی ساری در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در واقع وقتی از خانه صنایع‌دستی صحبت می‌کنیم، یک پایگاه فرهنگی، اجتماعی اقتصادی و حتی سیاسی را در نظر داریم، اظهار کرد: خانه صنایع‌دستی روحانی ساری اولین گام برای ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی است که نمایش، فروش، آموزش و تولید را در خود جای می‌دهد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور افزود: امیدوارم فرهنگ احیای بناهای تاریخی با محوریت خانه‌های صنایع‌دستی اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: صنایع‌دستی امروز ما میراث‌فرهنگی فرداست، همانطور که صنایع‌دستی دیروز میراث‌فرهنگی امروز را شکل داده است.

جلالی به نقش تشکل‌ها و انجمن‌های صنایع‌دستی در ایجاد این خانه‌ها تاکید کرد و یادآور شد: باید بتوانیم پیوند فرهنگی بین همه عناصر فرهنگی، خوراک، پوشاک، موسیقی و آداب و رسوم را در نظر بگیرم چراکه صنایع‌دستی پیوند دهنده همه اینهاست. 

وی با بیان اینکه شاهد تکمیل زنجیره ارزش هستیم که با حضور حاکمیت استان و نگاه اقتصاد فرهنگی می‌توانیم فضای بیشتری برای فعالیت تشکل‌ها فراهم کنیم، گفت: شعار صنایع‌دستی حرکت از من به ما و از فرد به تشکل است که قطعا با جمع بودن و شخصیت حقوقی گرفتن می‌توانیم در کسب و کار نقش آفرینی کنیم و به ادبیات توسعه نزدیک شویم.

جلالی ابراز امیدواری کرد: مدیران استانی توجه ویژه‌ای به صنایع‌دستی دارند و با همراهی همکارانم در اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران شاهد پررنگ شدن نقش تشکل‌ها در استان خواهیم بود.

انتهای پیام