و به نقل از میراث آریا، مریم جلالی در سفر به استان مازندران و بازدید از خانه صنایعدستی روحانی ساری با بیان اینکه در واقع وقتی از خانه صنایعدستی صحبت میکنیم، یک پایگاه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی را در نظر داریم، اظهار کرد: خانه صنایعدستی روحانی ساری، نخستین گام برای ایجاد خانههای صنایعدستی است که نمایش، فروش، آموزش و تولید را در خود جای میدهد.
وی افزود: امیدوارم فرهنگ احیای بناهای تاریخی با محوریت خانههای صنایعدستی اتفاق بیفتد.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور ادامه داد: صنایعدستی امروز ما میراث فرهنگی فرداست، همانطور که صنایعدستی دیروز، میراث فرهنگی امروز را شکل داده است.
جلالی با تاکید بر نقش تشکلها و انجمنهای صنایعدستی در ایجاد این خانهها یادآور شد: باید بتوانیم پیوند فرهنگی بین همه عناصر فرهنگی، خوراک، پوشاک، موسیقی و آداب و رسوم را در نظر بگیرم، چراکه صنایعدستی پیونددهنده همه اینهاست.
وی تصریح کرد: امیدوارم خانه صنایعدستی پاتوقی برای همه هنرمندان صنایعدستی باشد و پیوند نسلی بین پیشکسوتان و جوانان ایجاد کند.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه شاهد تکمیل زنجیره ارزش هستیم که با حضور حاکمیت استان و نگاه اقتصاد فرهنگی میتوانیم فضای بیشتری برای فعالیت تشکلها فراهم کنیم، گفت: شعار صنایعدستی حرکت از من به ما و از فرد به تشکل است که بهطور قطع با جمع بودن و شخصیت حقوقی گرفتن میتوانیم در کسبوکار نقشآفرینی کنیم و به ادبیات توسعه نزدیک شویم.
جلالی افزود: مدیران استانی توجه ویژهای به صنایعدستی دارند و با همراهی همکارانم در ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران شاهد پررنگ شدن نقش تشکلها در استان خواهیم بود.