شناسهٔ خبر: 70486162 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

پیشگیری از ابتلا به بیماری با تقویت سیستم ایمنی:

افزایش ایمنی بدن فقط با ۵ ماده غذایی

مطالعات اخیر نشان می‌دهد که سبک زندگی و کیفیت رژیم غذایی در تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن در مقابله با ویروس‌ها و بیماری‌های شایع فصول سرد نقش بسزایی دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین، می‌توانید با مصرف این مواد غذایی مقوی، سیستم ایمنی خود را تقویت کنید تا در فصل سرما در برابر سرماخوردگی و آنفلوانزا مصون بمانید:

۱) سیر

طبق تحقیقات، «آلیین» ترکیب فعال زیستی اصلی در سیر است و به عنوان یک عامل ضدباکتری عمل می‌کند. هم‌چنین سیر حاوی آلیسین است که به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل می‌کند. این گیاه بوته‌ای از گذشته به عنوان یک عامل ضد عفونی‌کننده، ضدباکتری و ضدقارچ استفاده می‌شود و سیستم ایمنی بدن را برای کمک به دفع ویروس‌ها و سایر عوامل بیماری‌زا تقویت کند.

۲) مرکبات

مرکبات یکی از بهترین منابع ویتامین C، فولات و چندین ماده مفید دیگر است که می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. مرکبات به کاهش استرس اکسیداتیو برای کنترل التهاب سیستمیک کمک می‌کند. ویتامین C و فولات در ارتقای عملکرد بسیاری از انواع سلول‌های ایمنی، از جمله سلول‌های کشنده طبیعی و سلول‌های T نقش دارد. علاوه بر این، وجود چند ترکیب زیست‌فعال دیگر در مرکبات، اعم از هسپریدین، نارینژنین، نارینگین و ناریروتین، بر خاصیت ضد التهابی این گروه از مواد غذایی می‌افزاید.

۳) سبزیجات

سبزیجاتی مانند اسفناج، کلم‌پیچ و سایر سبزیجات برگدار دارای ویتامین C و آنتی اکسیدان‌هایی مانند بتاکاروتن هستند و برای تقویت سیستم ایمنی بدن گزینه‌ای مناسب به شمار می‌آیند. سبزی‌های برگ‌دار حاوی چندین ماده مغذی مرتبط با بهبود ایمنی هستند؛ از جمله فیبر برای سلامت روده، ویتامین C، بتاکاروتن و صدها ترکیب فعال زیستی دیگر.

۴) قارچ

قارچ دارای چندین ماده مغذی کلیدی از جمله سلنیوم، ویتامین D و B۶ است که سلامت سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند. سیستم ایمنی بدن برای دفع باکتری‌ها و ویروس‌ها به ویتامین D نیاز دارد. قارچ تنها ماده‌ی غذایی گیاهی است که بیشترین مقدار ویتامین D را در خود دارد و به همین دلیل، یک گزینه‌ عالی به‌عنوان منبع ویتامین D برای گیاهخواران به شمار می‌رود.

منبع: eatthis

۴۷۲۳۲