شناسهٔ خبر: 70472429 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تولید ۵۵ هزار تن گوشت مرغ در ساری

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید ۵۵ هزار تن گوشت مرغ در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۵۵ هزار تن گوشت مرغ گرم در شهرستان ساری تولید شد.

سید اسماعیل علوی تصریح کرد: با صدور مجوز کشتار ۲۱ میلیون و ۳۳۵ هزار و ۸۶۱ قطعه مرغ در این شهرستان، ۵۴ هزار و ۶۷۷ تن گوشت مرغ گرم در ساری برای عرضه به بازار مصرف داخل و خارج استان فراهم شد.

وی با بیان اینکه مجوز کشتار ۱۴ میلیون قطعه مرغ برای کشتار داخل استان و مجوز کشتار بیش از هفت میلیون قطعه در خارج استان صادر شد، افزود: بیش از ۳۵ هزار تن گوشت مرغ برای عرضه در داخل استان و بیش از ۱۹ هزار و ۴۰۰ تن آن برای مصرف در خارج استان است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری ادامه داد: حداکثر تعداد مجوز صادره روزانه در ۲۸ آذرماه امسال ۱۷۴ هزار و ۳۱۰ قطعه بود که با این تعداد مجوز، ۴۳۸ هزار و ۶۳۰ کیلوگرم گوشت مرغ برای مصرف داخل و خارج استان تولید شد.

علوی در خاتمه گفت: برای رفاه حال شهروندان و تامین امنیت غذایی کشور، تامین و عرضه گوشت مرغ برای مصرف در داخل و خارج استان با برنامه ریزی‌های مدون در شهرستان ساری در حال اجرا است.