شناسهٔ خبر: 70459492 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

مدیر جهاد کشاورزی ساری خبر داد

تولید 55 هزار تن گوشت مرغ در ساری

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید 55 هزار تن گوشت مرغ در این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،سید اسماعیل علوی اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون بیش از 55 هزار تن گوشت مرغ گرم در شهرستان ساری تولید شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: با صدور مجوز کشتار 21 میلیون و 335 هزار و 861 قطعه مرغ در این شهرستان، 54 هزار و 677 تن گوشت مرغ گرم در ساری برای عرضه به بازار مصرف داخل و خارج استان فراهم شد.

 

وی با بیان اینکه مجوز کشتار 14 میلیون قطعه مرغ برای کشتار داخل استان و مجوز کشتار بیش‌ از هفت میلیون قطعه در خارج استان صادر شد، افزود: بیش از 35 هزار تن گوشت مرغ برای عرضه در داخل استان و بیش از 19 هزار و 400 تن آن برای مصرف در خارج استان است.

 

این مسوول ادامه داد: حداکثر تعداد مجوز صادره روزانه در 28 آذرماه امسال 174 هزار و 310 قطعه بود که با این تعداد مجوز، 438 هزار و 630 کیلوگرم گوشت مرغ برای مصرف داخل و خارج استان تولید شد.

 

علوی در خاتمه گفت: برای رفاه حال شهروندان و تامین امنیت غذایی کشور، تامین و عرضه گوشت مرغ برای مصرف در داخل و خارج استان با برنامه ریزی های مدون در شهرستان ساری در حال اجرا است.