طبق اعلام روابط عمومی و اطلاعرسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ایمانیپور گفتوگو با مفتی اعظم کرواسی در سالروز ولادت حضرت مسیح (ع) را به فال نیک گرفت و به نقش برجسته وی در ارتباط با دولت کرواسی اشاره کرد و گفت: احترام نخستوزیر کرواسی به شما، بیانگر جایگاه والای شماست.
وی با اشاره گفتگوهای دینی با نهاد دینی واتیکان در مهرماه گذشته، بیان کرد: در این دیدارها متذکر بودیم که گفتوگوهای دینی وقتی اثرگذار است که عمل گرایانه باشد و تأکید کردیم که گفتگو درباره صلح حتما سازنده است، اما الزاماتی دارد که یکی از آنها، عدالت است.
رئیس دستگاه دیپلماسی فرهنگی کشور نگرانیهای مربوط به سوریه و جنگ رسانهای جاری را یادآور شد و بیان کرد که حضور ایران در سوریه به درخواست دولت سوریه و برای مبارزه با جریانهای تکفیری بود.
وی ابراز کرد که رسانههای غربی سعی در تغییر روایتها دارند تا توجه از جنایات اسرائیل منحرف شود.
وی بر اهمیت وحدت جهان اسلام بعد از اتفاقات اخیر تأکید کرد و گفت: وظیفه ما جلوگیری از تفرقهافکنی دشمنان است.
فرصتی مغتنم برای حضور در ایران
همچنین، مفتی اعظم کرواسی، با ابراز خرسندی از حضور در مرکز دوستی و فرهنگ، انتخاب مجدد حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور به عنوان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که، این سازمان به موفقیتهای بیشتری دست یابد.
وی با اشاره به نشست گفتوگوی ادیان بین ایران و کرواسی که پاییز سال جاری در زاگرب برگزار شد، اظهار کرد: این رویداد بازتاب گستردهای در رسانههای کرواسی داشته و از نظر ما، این رویداد موفقیتآمیز بوده است.
مفتی اعظم کرواسی به برنامه سفر خود در ایران و حضور در مشهد مقدس و دیدار با فعالان دینی ایران اشاره کرد و گفت: برای من که سی و سه سال با جمهوری اسلامی ایران ارتباط داشته ام بسیار مغتنم بود که در جمع اهل تسنن حاضر و با بخشی از جامعه اهل تسنن در ایران آشنا شوم.
عزیز حسنویچ ابراز کرد که تعامل با رهبران اهل تسنن برای وی شفاف ساخت که جامعه اهل سنت ایران در کنار جامعه شیعی، با آرامش و مسالمت زندگی میکنند.
وی همچنین به تشریح زندگی اهل تسنن در ایران توسط رئیس جامعه اهل تسنن خراسان اشاره کرد و گفت: به وضوح متوجه شدم زندگی مسالمتآمیزی میان پیروان ادیان مختلف در ایران جریان دارد.
مفتی اعظم کرواسی در ادامه با اشاره به اهمیت مسئله غزه بیان کرد: غزه فقط موضوع فلسطین نیست، بلکه مسئله امت اسلام است و قرآن کریم به وضوح از مسجد الاقصی بهعنوان قبله اول مسلمانان یاد کرده است.
وی از کشتار بیرحمانه زنان و کودکان توسط رژیم صهیونیستی به عنوان مواردی غیرقابل تصور در قرن کنونی یاد کرد و سازمانهای بینالمللی را بهخاطر مشاهدهگری منفعلانه این وقایع، مورد انتقاد قرار داد.
حسنویچ با اشاره به تجربه خود از نسلکشی در گذشته گفت: زنده ماندن من، مسئولیتی برای تلاش در جلوگیری از تکرار چنین وقایعی در هر نقطه از جهان برای من ایجاد کرده است.
وی بر اهمیت معرفی فرهنگ و ارزشهای اسلامی تأکید کرد و گفت: این ارزشها جهانی هستند و نیازمند نیت خوب برای انتشار آن.
انتهای پیام/