شناسهٔ خبر: 70460063 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد

سفارت آمریکا یا پایگاه مهندسی آشوب‌

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب با اشاره به اینکه سفارت آمریکا یکی از پایگاه‌های مهم مهندسی آشوب و براندازی کشورهاست، گفت: سفارت آمریکا فقط در زمینه جمع‌آوری اطلاعات فعالیت نمی‌کند، بلکه محلی است برای اقدام، عمل و طراحی عملیات. در ماجرای لانه جاسوسی در کشورمان و اتفاقات اخیر سوریه نیز شاهد این رویکرد آمریکا بوده‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام جم آنلاین، مهدی فضائلی درباره اظهارات اخیر آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا افزود: چند نکته قابل توجه در این اظهارات وجود دارد. این سخنان به نوعی از ابراز عجز و ناتوانی آن‌ها در براندازی نظام حکایت دارد. این در حالی است که آن‌ها از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون تلاش‌های بی‌وقفه و بسیاری در این خصوص انجام داده‌اند.

وی با اشاره به اینکه براساس اظهارات بلینکن، سمت و سوی این تلاش‌ها براندازی بوده است، ادامه داد: اما آن‌ها ناکام مانده و نتوانسته‌اند به این هدف دست پیدا کنند.

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب عنوان کرد: به این ترتیب سوالات مختلفی در این خصوص مطرح می‌شود برای نمونه اساسا چرا آمریکا به‌دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی است؟  یا چرا آن‌ها نتوانسته‌اند به اهداف خود دست پیدا کنند؟

فضائلی با اشاره به اینکه نکته دیگر در اظهارات آقای بلینکن ذیل همین بحث تلاشی است که آمریکایی‌ها همواره دنبال کرده‌اند، توضیح داد: آن‌ها جریان‌هایی را در داخل کشور تقویت و پشتیبانی می‌کنند تا این جریان‌ها در مقابل نظام، اقدامات و شورش‌هایی را انجام دهند و به این شکل به هدف براندازی آمریکا کمک کنند.

وی ادامه داد: می‌توان این رویکرد آمریکا را در اظهارات وزیر خارجه آمریکا به‌ صراحت فهمید و البته مشخص است که در شرایط فعلی نیز آن‌ها به دنبال چنین مساله‌ای هستند.

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب یادآور شد: نکته دیگر در اظهار نظر آقای بلینکن این است که ایشان گفته یکی از موانعی که بر سر راه موفقیت آن‌ها در این مسیر وجود دارد، این بوده که آمریکا در داخل کشور آن پایگاهی را که باید داشته باشد در اختیار ندارد. به همین دلیل ایشان گفته که نمی‌توان این رویکرد را از بیرون مهندسی کرد.

فضائلی با بیان اینکه سفارت آمریکا یکی از پایگاه‌های مهم مهندسی این اتفاقات است، ادامه داد: ماجرای لانه جاسوسی و سوابقی که در کشور خودمان وجود دارد نیز این رویکرد آن‌ها را تایید می‌کند.

وی عنوان کرد: در اتفاقات اخیر کشور سوریه نیز شاهد این رویکرد آمریکا بوده‌ایم و سفارت آمریکا یکی از پایگاه‌های مهم مهندسی این اتفاقات در داخل کشورهاست.

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب تاکید کرد: نکته دیگری که باید به آن توجه داشت و نویسنده کتاب ارزشمند ایستگاه خیابان روزولت بخوبی آن را تبیین و مستندات آن را ارائه کرده این است که که سفارت آمریکا فقط لانه جاسوسی نیست.

فضائلی ادامه داد: در واقع سفارت آمریکا فقط اطلاعات جمع‌آوری نمی‌کند، بلکه آنجا محل اقدام، عمل و طراحی عملیات نیز بوده است و براساس اطلاعاتی که وجود دارد، سفارت آمریکا در براندازی‌های اتفاق افتاده در برخی کشور‌ها علاوه بر جمع آوری اطلاعات و کار جاسوسی، نقش طراحی و اقدام نیز داشته است.

وی یادآور شد: به این ترتیب دست آمریکایی‌ها در ایران باز نیست، چون در داخل کشورمان سفارت ندارند.