شناسهٔ خبر: 70456734 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: شهر | لینک خبر

اردبیلی در آیین جشن بزرگ ویژه زنان کارمند شهرداری تهران:

حضور متوازن و فعال مردان و زنان برای ساخت شهر و جامعه نیاز است

جشن بزرگ ویژه بانوان کارمند شهرداری تهران امروز با حضور شهردار پایتخت برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار شهر، جشن بزرگ ویژه زنان کارمند شهرداری تهران امروز -چهارشنبه ۵ دی‌ماه ۱۴۰۳- با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، مجید باقری معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران و مریم اردبیلی مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری برگزار شد.

مریم ادبیلی، مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران در این مراسم ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) با تاکید بر اینکه مجموعه توانمندی‌های بانوان شهرداری تهران، به زعم من در کشور بی نظیر است، اظهار کرد: با توجه به شرایطی که برای بروز استعدادها فراهم شده  مجموعه‌ ای از توانمندی‌ها در عرصه‌های مختلف تخصصی در میان بانوان شهرداری تهران وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه ارزشمندترین گنجینه منابع انسانی زنان در شهرداری تهران وجود دارد، بیان داشت: رهبر معظم  انقلاب فرموده اند «در جنبه‌های فکری، روحی، تعالی و بروز توانمندی میان مرد و زن فرقی نیست، اما حضور زنان در مدیریت شهری برای شهر، جامعه و آینده‌ی ما نوعی افزوده دارد.»

وی با اشاره به اینکه توانمندی بانوان‌ در کشف، خلق و بهره‌گیری از ظرفیت‌های شهر نوعی توانمندی‌ویژه‌ و یک مزیت افزوده زنانه است، گفت: ما متخصص هر حوزه‌ای باشیم از شهرسازی گرفته تا فنی و عمرانی و... نگاه مادرانه و زنانه کماکان همراه ما است.

اردبیلی با تاکید بر اینکه یک مزیت دیگر زنانه، هنر ترکیب‌گری، امکان خلق فضای میان رشته ای و میان بخشی است، اظهار داشت: مقام معظم رهبری فرمودند «وظیفه نهادها و حاکمیت این است که تعارض‌ها را برای مادران و زنان جامعه رفع کند تا زنان بتوانند همزمان در تمام عرصه‌های مزیت، استعداد، توانمندی و علاقمندی‌های خود فعالیت کنند و در جامعه و خانواده بدرخشند.» 

وی با اشاره به اینکه در دنیا دانش به سمت زنانگی میل می‌کند، گفت: شهردار تهران سال گذشته گفت زنان برای مدیریت حوزه‌های متحول بسیار توانمند هستند. مدیریت شهری هرچه به سمت آینده حرکت‌ کند حتما زنانه‌تر خواهد شد.  

مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران افزود: زنانگی در مدیریت به معنای نگاه‌های فمینیستی آن حتما درک نمی‌شود. در نگاه فمینیستی هر امتیازی به زنان بدهید باید امتیازی از مردان بگیرید. در نگاه مبانی دینی ما زمانی که امتیازی به زنان می‌دهیم، امتیازی نیز به مردان می‌دهید. حضور متوازن، فعال و ترکیب هم‌افزای مردان و زنان برای ساخت شهر و جامعه نیاز است. نیاز به نگاه فمینیستی و درصدهای سهمیه‌ای نداریم.  

وی تاکید کرد: در نگاه دینی مرد و زن متضاد نیستند و با یکدیگر رشد می‌کنند. اگر زنانگی در جامعه‌ای مسدود شود، حتما مردانگی نیز در آن جامعه مسدود خواهد شد.  

اردبیلی تاکید کرد: اگر شهر ما بخواهد فرصت‌های ویژه‌ آینده‌ خود را دریابد و از آنها به منتهای درجه استفاده کند؛ بی شک سهم زنان و حضور زنان بسیار تاثیرگذار است. 

وی ادامه داد: زنان در خلق مشارکت همدلانه، ‌ گروه‌های‌ داوطلبی و ... به شدت پیش‌ قدم هستند. در حال حاضر از سرای محلات تا مجموعه‌های مختلف بیش از ۷۰ درصد کنش‌گران مردمی‌ را زنان تشکیل می‌دهند. زنان می‌توانند حلقه اتصال ما  با مردم برای افزایش مشارکت مردم در مدیریت شهری باشند.   

وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری هرچه بخواهد آینده‌نگرتر عمل کند؛ ‌ حتما زنانه‌تر عمل خواهد کرد، گفت: باید در مدیریت شهری شرایطی را فراهم کنیم که مادران ناچار نشوند بین نقش با عظمت مادری و نقش‌های موثر خود در عرصه اجتماعی یکی را انتخاب کنند. حتما همه ما متعهد می‌شویم و تلاش می‌کنیم این شرایط را هم برای دست‌اندرکاران در شهرداری و هم زنانی که در عرصه‌های مختلف مدیریت شهری می‌خواهند مشارکت کنند، فراهم کنیم.  

وی با بیان اینکه تهران تنها شهری در کشور هستیم که ۲.۵ میلیون خانواده داریم یعنی ۲.۵ میلیون فرصت حل مسئله ادامه داد: به نظر من این امر به شدت یک‌ هنر زنانه در مدیریت شهری است. اگر شهر تهران بخواهد شهر خانواده شود و از مزیت‌های خانواده استفاده کند، ناگزیر است از کسانی که راه گفت‌وگو، مشارکت‌طلبی و کار با خانواده را در مدیریت شهری تهران بیش از همه می‌دانند، استفاده کند و آنها کسانی نیستند جز مادران و زنانی که در شهرداری فعال هستند.

وی در پایان تصریح کرد: آینده شهر، تمدن و کشور ما حتما روشن است چرا که مشعل آن به دست توانمندانی چون زنان است.

انتهای‌ پیام/