شناسهٔ خبر: 70449258 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرپرست هیات ناشنوایان کرمانشاه: رسانه ها به توسعه ورزش در بین ناشنوایان کمک کنند

کرمانشاه - ایرنا - سرپرست هیات ورزش های ناشنوایان استان کرمانشاه با بیان اینکه حمایت از ورزشکاران ناشنوا نیازمند یک عزم جدی است گفت: رسانه ها می توانند به توسعه ورزش در بین جامعه ناشنوایان استان کمک های شایانی کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، رامین موذنی روز سه شنبه در نشست خبری با اهالی رسانه افزود: نباید تفاوتی میان ورزشکاران قائل شد بلکه از مسوولان انتظار می رود از ورزشکاران ناشنوا حمایت بیشتری شود.

وی با اشاره به اینکه هیات ورزش های ناشنوایان استان به شدت از کمبود فضاهای ورزشی رنج می برد و ورزشکاران ناشنوا از هیچ سالنی برای تمرین برخوردار نیستند افزود: این استان در زیرساخت ورزش ناشنوایان از ظرفیت مناسبی برخوردار نیست و برخلاف سایر استان ها که دارای مجموعه ورزشی اختصاصی هستند این امکانات در استان کرمانشاه وجود ندارد.

سرپرست هیات ورزش های ناشنوایان استان کرمانشاه با بیان اینکه همه از مسوولان گرفته تا خیرین باید دست به دست هم داده و این مجموعه ورزشی را در استان برای ناشنوایان احداث کنند یادآور شد: استان کرمانشاه یکی از استان های مطرح در ورزش ناشنوایان است که با اندکی سرمایه گذاری و حمایت می تواند حرف های زیادی برای گفتن در رشته های مختلف ورزشی در کشور داشته باشد.

موذنی ادامه داد: در گذشته همواره اعلام می کردند که هیات ورزش های ناشنوایان دارای یک سالن ورزشی است ولی متاسفانه طی چند سال گذشته این مکان گمشده بود و معلوم نبود کجا است تا اینکه اخیر با تلاش فراوان این سالن پیدا شد و هم اکنون در اختیار این هیات قرار گرفته است.

وی افزود: این سالن ورزشی که حدود ۲۱۰ متر مربع فضا دارد پیش بینی شده است بزودی تجهیز و آماده بهره برداری و استفاده ورزشکاران ناشنوا در رشته های کشتی و جودو شود.

سرپرست هیات ناشنوایان کرمانشاه: رسانه ها به توسعه ورزش در بین ناشنوایان کمک کنند

موذنی، با بیان اینکه رسانه ها برای مطرح کردن مطالبات ورزشکاران ناشنوا در استان نقش مهمی می توانند ایفا کنند تاکید کرد: این استان دارای حدود هشت هزار ناشنوا است که این تعداد می توانند در ۱۸ رشته ورزشی به فعالیت بپردازند که در حال حاضر تنها ۶ رشته کشتی، تکواندو، جودو، فوتبال، والیبال و تنیس خاکی در استان فعال است که در تلاش هستیم این ۶ رشته را در سال جاری به ۱۰ رشته ارتقا دهیم.

سرپرست هیات ورزش های ناشنوایان استان همت و غیرت ورزشکاران ناشنوای استان را ستودنی دانست و افزود: ورزشکاران ناشنوای کرمانشاهی با تمام محدودیت ها تلاش کرده و به مقام‌های خوبی دست یافته‌اند و ما نیز تمام توان‌مان را برای حمایت آنان به کار خواهیم بست.

وی ادامه داد: در بازی های آسیایی ناشنوایان که اخیرا برگزار شد ۶ نفر ورزشکار اعزام کردیم که از این تعداد ۵ ورزشکار موفق به کسب مدال ۲ طلا، ۲ نقره و یک برنز شدند و نفر ششم نیز تا مرحله نیمه نهایی توانست بالا آمده و به دلیل پاره شدن رباط پا از مدال محروم ماند.

موذنی، با بیان اینکه به دلیل عملکرد نامناسب این هیات در سال های گذشته در حال حاضر هیات ورزش های ناشنوایان دارای تنها ۱۳ نفر ورزشکار بیمه شده است افزود: یکی از دلایل آن این بود که بجای آنکه ورزشکار ناشنوا را در این هیات بیمه کنند در رشته ای که فعالیت داشته بیمه کرده اند که در تلاش هستیم تا این ایرادات برطرف شود.