شناسهٔ خبر: 70443395 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در مراسم گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)؛

انصاری: زنان ما کنشگران جدی حوزه محیط‌زیست هستند

رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در سطح جامعه زنان را به عنوان کنشگران جدی حوزه محیط زیست می‌شناسند و قسمت عمده‌ای از مردم نهاد‌ها را نیز در این حوزه زنان تشکیل می‌دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شینا انصاری، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست در مراسم گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن که در سالن همایش‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست برگزار شد، ضمن تبریک ولادت بانوی آب و آئینه حضرت فاطمه زهرا (س)، تاکید کرد: لازم است در این روز یادی کنیم از مادران و همسران شهدای محیط‌بان و همچنین آرزوی آرامش و صبر برای آنها داریم.

وی افزود: در سطح جامعه زنان را به عنوان کنشگران جدی حوزه محیط زیست می‌شناسند و قسمت عمده‌ای از مردم نهاد‌ها را نیز در این حوزه زنان تشکیل می‌دهند و این ظرفیت خوبی برای حفاظت از محیط زیست است که باید قدردان آن باشیم.

انصاری ادامه داد: قرابت زنان و طبیعت یک موضوع تاریخی است و مادران در طول تاریخ نمادی از مراقبت و حفاظت و زایندگی بودند که در بین عشایر و زنان روستایی که پیوند دیرینه‌ای با طبیعت داشتند، ظهور و بروز پیدا می‌کرد و در آموزه‌های مذهبی نیز ما حضرت فاطمه زهرا (س) را داریم که آب را مهریه خود دانستند و از این حیث و از جنبه توجه به طبیعت و ارزش بسیار ارزشمند است.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست تصریح کرد: اینکه ما در سازمان حفاظت محیط زیست در ستاد و استان نیرو‌های انسانی خبره‌ای از زنان داریم که مانند بازوان بلند و پرتوان می‌توانند چالش‌های محیط زیستی را در سطح خانواده و بعد در سطح جامعه حل کنند برای ما ارزشمند است و این به واسطه قرابت و نزدیکی دیرینی است که با طبیعت داشتند و می‌توانند دغدغه حفظ طبیعت را به نحو احسن پیش ببرند.

کارگروه زنان و تغییر اقلیم تشکیل می‌شود

همچنین در این جلسه خانم فاطمی، مشاور معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور نیز با بیان اینکه جهان امروز چالش‌های زیادی را برای زندگی ایجاد کرده، تصریح کرد: امروزه بهره‌برداری بی‌ضابطه از محیط‌زیست باعث ایجاد چالش‌های پیچیده‌ای شده است و تخریب گسترده جنگل‌ها و آب و خاک یکی از دلایل اصلی آن است.

وی افزود: افزایش روز افزون نیازمندی‌های بشر به طبیعت راهکار‌های مداوم برای جلوگیری از تخریب محیط زیست را می‌طلبد و این راه حل‌ها باید فناورانه و مؤثر باشد.

مشاور معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور تاکید کرد: امروزه در برابر تخریب گسترده محیط‌زیست جبهه جدیدی گشوده شده است و امیدواریم با دفاع از این آب و خاک افق جدیدی را به نمایش بگذاریم.

فاطمی اذعان داشت: تلاش داریم با ایجاد کارگروه زنان و تغییر اقلیم بر شکل‌گیری فرهنگ دوستدار محیط زیست و پیگیری راهکار‌های هوشمندانه و جامع با کمک زنان تلاش کنیم تا ظرفیت‌های محیط‌زیستی فناورانه و مؤثر را بررسی کنیم و آنها را به کار بگیریم.