شناسهٔ خبر: 70440075 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس بنیاد شهید: ۱۰ هزار و ۸۰۰ نخبه شاهد و ایثارگر در کشور داریم

تهران- ایرنا- رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ۱۰ هزار و ۸۰۰ نخبه شاهد و ایثارگر در کشور وجود دارد، به آنان افتخار می‌کنیم و امیدواریم که در میان فناوران و سرآمدان کشور قرار گیرید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید اوحدی روز سه شنبه در همایش تجلیل از رتبه‌های برتر کشوری آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ ویژه شاهد و ایثارگر که در سالن سوره حوزه هنری تهران برگزار شد، اظهار داشت: اکنون شما دانشجو هستید و باید با اراده جدی با پشتوانه شناخت راه علم را در پیش بگیرید.

وی با تاکید بر استفاده از تمام توان و ظرفیت بنیاد شهید برای موفقیت فرزندان و خدمت به جامعه هدف، ادامه داد: یکی از فلسفه های اسلام تعلیم و تربیت است. اگر برای انتخاب های خود شناخت نداشته باشیم حتما با بحران‌های مختلف و جدی روبه رو خواهیم شد.

اوحدی گفت: فرزندان شاهد و ایثارگر بخصوص جانبازان اعصاب و روان علاوه بر تحمل رنج و درد پدران خود باید درس می‌خواندند و در این شرایط توانستند بدون سهمیه رتبه‌های برتر کنکور را کسب کنند.

رئیس بنیاد شهید: ۱۰ هزار و ۸۰۰ نخبه شاهد و ایثارگر در کشور داریم

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: در ایامی که معطر به نام حضرت زهرا (س) است زمینه تربیت چنین فرزندان موفقی توسط مادران رقم خورده که بزرگترین مدرسه تربیتی است.

اوحدی با اشاره به خاطرات اسارت گفت: در آن دوران در اردوگاه شرایط سختی بود و در روز بیشتر از دو ساعت آزادی‌ نداشتیم، من که توفیق داشتم درچندین اردوگاه خدمت مرحوم ابوترابی سید آزادگان باشم از وی پرسیدم وظیفه ما چیست، او گفت سعی کنید برای هم نوعان خود «مادر» باشید.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به کسب رتبه‌های برتر کنکور توسط ۱۲ فرزند شاهد و ایثارگر گفت: ۱۲ نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر در کنکور سراسری بدون سهمیه رتبه زیر ۱۰۰ و ۵۹ نفر رتبه زیر ۵۰۰ کسب کردند.

یعقوب سلیمانی با بیان اینکه فرزندان شاهد و ایثارگر با موفقیت علمی افتخاری برای خود و خانواده هایشان آفریدند، افزود: شما باید با تداوم راه پدارنتان به قله‌های موفقیت دست یابید.

زمینه تعالی نخبگان باید فراهم شود

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور گفت: نخبگان شاهد و ایثارگر باید رهگیری، زیست آنها ثبت شود و شبکه ای در بستر فناوری برای تعالی آنها فراهم شود.

رضا محمدی نیز در این همایش افزود: فرزندان شاهد و ایثارگر بدون سهمیه توانستند رتبه های برتر کنکور را کسب کنند. باید این افراد به خوبی تشویق شوند تا دیگر فرزندان شاهد و ایثارگر هم مانند آنها بتوانند موفق شوند.

وی ادامه داد: باید برنامه هایی آموزشی برای تقویت بنیه علمی دانش آموزان شاهد در نظر گرفته شود تا افراد بیشتری از جامعه هدف بتوانند در کنکور رتبه های برتر را کسب کنند.

محمدی تاکید کرد: شبکه ملی علم و دانش ایثارگران باید ایجاد شود و اگر وجود دارد آن را تقویت کنیم تا نخبگان با افرادی که خلا آموزشی دارند ارتباط برقرار و به آنها کمک کنند.

سرپرست سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور با تاکید بر اینکه سهمیه برای ایثارگری امتیاز نیست بلکه مسئولت است، افزود: ایثارگری به معنای از خودگذشتگی نگاهی بلند و فرهنگی بالا و ضرورت بی بدیل برای نجات بشریت است.

محمدی تصریح کرد: عرصه علمی به یکی از ابزارهای قدرت در دنیا تبدیل شده است.