مهر: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: برای نخستین بار بیش از ۷۰ انتصاب در دولت چهاردهم به بانوان اختصاص یافته است.
زهرا بهروز آذر، ظهر دوشنبه در آئین تجلیل از بانوان تأثیرگذار استان مرکزی در بیت تاریخی امام راحل در خمین اظهار کرد: اکنون ۱۷ هزار زن شهید جانباز و آزاده در کشور داریم که این تعداد شامل افرادی است که جان خود را فدا کردند و باید به این تعداد، مادران، همسران و دختران شهدا را اضافه کنیم چرا که در تمام سالها بار تنهایی و مسئولیت را به دوش کشیدند و تلاش کردند تا میهن اسلامی به عنوان گوهر تابانی در تمام جهان بدرخشد.
وی تاکید کرد: باور ما در دولت چهاردهم این است که از تمام ظرفیتها بهره گیری شود که به طور حتم بانوان در این راستا اولویت دار هستند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در دولت چهاردهم بیش از ۷۰ انتصاب داشتیم که برای نخستین بار بود که این موقعیتها در اختیار بانوان قرار گرفت.
بهروز آذر با اشاره به انتصاب اولین بخشدار زن به عنوان بخشدار مرکزی خمین در استان مرکزی خبر داد و افزود: به عنوان مثال رئیس هیأت ناظر بانک مرکزی و رئیس سازمان خصوصی سازی کشور نیز از ظرفیت بانوان بهره گیری شده است.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: در ایام مبارک میلاد دو نور قرار داریم و اکثر روایاتی که از حضرت فاطمه (س) مطرح میشود مرتبط با خطبه فدکیه و روزهای پایانی عمر ایشان است و باید اذعان کرد حضرت فاطمه (س) ام ابیها لقب گرفت که نشاندهنده رابطه خاص و محبت بسیار ایشان به پدر بزرگوارشان است.
بهروز آذر افزود: مهمترین ویژگی که بانوان باید از حضرت زهرا (س) الگو بگیرند، پرورش ویژگی و محبت مادری و ایثار و عشق مادری است.
وی تصریح کرد: ابتکار رهبر کبیر انقلاب، نامگذاری روز ولادت دختر پیامبر اکرم (ص) پس از انقلاب اسلامی به نام روز مادر بوده است که باعث شد تمام اقشار فارغ از دین و مذهب این روز را به نام روز مادر و روز زن به رسمیت بشناسند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دولت چهاردهم، دولت وفاق نام دارد که بر این باور است که برای دستیابی به ایرانی قوی و جایگاه اول منطقه به دو بال زنان و مردان نیاز داریم.
وی ادامه داد: برای دستیابی به این اهداف، باید از تمام ظرفیتهای کشور استفاده شود و زنان نیمی از سرمایههای فکری و تخصصی کشور ما هستند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: بیش از ۶۱ درصد ورودیهای دانشگاه و بیش از ۷۰ درصد از کادر درمان را زنان تشکیل داده اند همچنین بیش از ۶۰ درصد کادر آموزش و پرورش که در حال تربیت نسلهای ایرانساز هستند بر عهده زنان است.
وی تصریح کرد: امروزه ۲۴ درصد از ثبت اختراعات کشور به نام بانوان صورت میگیرد و این در حالی است که میانگین جهانی این آمار بین ۱۴ تا ۱۷ درصد است و در این زمینه ایران از آمار جهانی بالاتر است.
وی با اشاره به مطالبات زنان از دولت تصریح کرد: اولویت خواست زنان از دولت توجه به استقلال مالی در جهت حفاظت و کمک از خانواده است، مطالبه ایشان کمک به حوزه کارآفرینی زنان است که دولت در ارائه مهارتهای ظرفیتهای شناختی مهارتهای بنیادین، مهارتهای کسب و کار و بازاریابی، مهارتهای بازاریابی و فروش اینترنتی و تأمین مالی صورت میگیرد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دولت وکیل مردم است و بسیاری از مشکلات بانوان در قانون جوابی جمعیت و ابلاغهای جدید سازمان امور اداری و استخدامی کشور مورد توجه واقع شده است و موارد قانونی به جدیت دنبال میشود و انتظار است قانون به درستی اجرا شود.