به گزارش خبرگزاری تسنیم از خمین، زهرا بهروزآذر دقایقی پیش در آئین تجلیل از بانوان تأثیرگذار استان مرکزی در بیت تاریخی امام خمینی(ره) در خمین اظهار کرد: افتخار جامعه زنان، بانوان شهیده و آزادهای است که در دفاع از این نظام و انقلاب ایثار کردند و جان با ارزش خود را فدا کردند که به این بانوان، باید مادران، همسران و دختران شهدا را بیفزاییم که با ایثار خود برای این نظام و انقلاب مجاهدت کردند، چرا که در تمام سالها بار تنهایی و مسئولیت را به دوش کشیدند و تلاش کردند تا میهن اسلامی به عنوان گوهر تابانی در تمام جهان بدرخشد.
وی افزود: باور ما در دولت چهاردهم این است که از تمام ظرفیتها بهره گیری شود که به طور حتم بانوان در این راستا اولویت دار هستند، در دولت چهاردهم بیش از 70 انتصاب داشتیم که برای نخستین بار بود که این موقعیتها در اختیار بانوان قرار گرفت.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به انتصاب اولین بخشدار زن به عنوان بخشدار مرکزی خمین در دولت چهاردهم در استان مرکزی تصریح کرد: به عنوان مثال رئیس هیأت ناظر بانک مرکزی و رئیس سازمان خصوصی سازی کشور نیز از ظرفیت بانوان بهره گیری شده است.
وی ادامه داد: باور دولت وفاق ملی بر این است که اگر به دنبال ایران و محکم قوی و رسیدن به چشمانداز و برنامه های ابلاغی رهبرمعظم انقلاب اسلامی هستیم، که در این راستا، نیازمند دو بال زنان و مردان هستیم، باید از همه ظرفیتهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور استفاده کنیم، زنان نیمی از سرمایههای فکری و تخصصی کشور هستند.
بهروزآذر عنوان کرد: بیش از 61 درصد ورودیهای دانشگاهها، بیش از 70 درصد کادر درمان، بیش از 60 درصد کادر آموزش و پرورش به عنوان نسل انسانساز، بانوان هستند، 24 درصد اختراعات کشور توسط زنان ثبت میشود و از میانگین جهانی که عدد 14 تا 17 درصد را نشان میدهد، بالاتر هستیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به اینکه زنان امروز همان زنانی هستند که در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به فرمایش امام دوشادوش مردان و چه بسا بیشتر از آنان حضور داشتند، گفت: حدود 17 هزار بانوی شهید، آزاده و جانباز ر کشور وجود دارد و باید مادران، همسران و دختران شهدا را نیز به این ارقام اضافه کنیم که در تمام این سالها بار تنهایی و مسئولیت را به دوش کشیدند تا ایران ما در جهان بدرخشد.
وی افزود: در دولت چهاردهم باور ما این است که باید از تمام ظرفیتها استفاده شود و قطعا زنان در اولویت هستند. امروز بیش از 70 انتصاب در حوزه زنان انجام شده که برای اولین بار بسیاری از این جایگاهها در اختیار بانوان قرار داده شده است.
بهروز آذر عنوان کرد: این عدالت استحقاقی و شایستگیهایی بوده است در ذیل سیاستهای جمهوری اسلامی شکل گرفته است تا بانوان پله پله رشد کرده تا بتوانند بار اداره کشور را همپای مردان به دوش بکشند. توسعه کارآفرینی دغدغه ما بود و فارغ از اشتغال آنها، به دنبال استقلال اقتصادی بانوان و افزایش توان مالی آنان برای افزایش رفاه خانواده و فرزندان هستیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به ضرورت ارتقای مهارتهای بنیادین گفت: کمک به ارتقای ظرفیتهای شناختی و مهارتهای بنیادین دغدغه ماست، زیرا اگر کسی به دنبال ورود به عرصههای کسب و کار هستند، باید نگرش مثبت، خلاقیت و نوآوری داشته و باید تحمل بالایی داشته باشد، اگر این ویژگیها در زنان و مردان تقویت نشود، نمیتوانند فعال اقتصادی قدرتمندی شوند.
وی تصریح کرد: مهارتهای بازاریابی دیجیتال، فروش در اینترنت، استفاده از شبکههای مجازی، برندینگ و مهارتهای ارتباط با مشتری باید تقویت شود و تلاش میشود استان مرکزی در این خصوص به پایلوت کشوری تبدیل شود.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به اینکه تامین مالی و وثیقهها به عنوان یکی از مسائل جدی ورود بانوان به کسب و کار توسعه پیدا خواهد کرد، گفت: ظرفیتهای وجود دارد اما تلاش میشود این ظرفیتها حفظ شده و ظرفیتهای جدیدی گشوده شود. تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بانوان به بهترین نسخه خود دست یابند.
بهروزآذر افزود: بسیاری از مشکلات بانوان در قانون جوانی جمعیت و ابلاغهای جدید سازمان امور اداری و استخدامی کشور دیده شده است، این موارد به جدیت دنبال میشود. در تمامی ادارات آن چیزی که به عنوان قانون تصویب شده است، باید به درستی اجرایی شود.
وی تصریح کرد: دولت وکیل مردم است و باید با وجود ظرفیتهای محدود، تسهیلگر بوده و مشکلات را شناسایی کنیم، با خرد جمعی و گفتوگو میتوان برای بسیاری از مشکلات تصمیم گرفت و با تشکیل هیئتهای اندیشهورز، موضوعات مشخص شده و بهترین راهکارهای ویژه استان، تعیین شود تا روی مناسبترین راهکارها با اجماع برسیم.
انتهای پیام/711/
∎