شفقنا آینده- مجله اینترنتی «سلامتی» یا همان «هلث» در مطلبی به قلم سارا گارونه درباره تاثیر مصرف اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ بر کاهش خطر ابتلا به سرطان نوشته است.در این مطلب با اشاره به نتایج یک مطالعه جدید که به تازگی منتشر شده، این موضوع مورد اشاره قرار گرفته که دادههای موجود نشان از این دارند که مصرف اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ ممکن است تاثیر مستقیم و مثبت بر کاهش خطر ابتلا به سرطان داشته باشد.این یافتهها ۱۴ نوع از انواع مختلف سرطانها را شامل میشود که از جمله آنها میتوان به سرطانهای روده بزرگ، معده، ریه، مغز، مثانه و شماری دیگر اشاره کرد. با این حال به نظر میرسد نسبت بالاتر امگا 6 در قیاس با امگا 3 در واقعیت میتواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد و کارشناسان در این زمینه میگویند که حفظ تعادل اسیدهای چرب در رژیم غذایی اهمیت بسیاری است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا از نشریه اینترنتی سلامتی؛ بر اساس مطالعهای که در ماه اکتبر در مجله بینالمللی سرطان منتشر شده، مصرف توامان هر دو اسید چرب امگا 3 و امگا 6- که اغلب در غذاهای گیاهی و ماهیهای روغنی یافت میشوند- ممکن است بر ریسک و خطر ابتلا به سرطان تاثیر بگذارد. این مطالعه نشان همچنین داد که هر قدر که چربیهای امگا 3 و امگا 6 در خون شرکتکنندگان در مطالعه بیشتر باشد، احتمال ابتلا به سرطان در آنها کمتر خواهد بود.
این مطالعه و یافتههای حاصل از آن که بر اساس دادههای موجود ریسک امکان ابتلا به 14 نوع سرطان مختلف از جمله روده بزرگ، معده، ریه، مغز، مثانه و چند نوع دیگر را مورد سنجش و. ارزیابی قرار میدهد؛ به گفته دکتر «کایشینگ یه» محقق و استاد رشته ژنتیک دانشگاه جورجیا و نویسنده این مطالعه «تمام آن چیزهایی را که مطالعات قبلی مورد اشاره قرار داده بودند، تایید میکند».
دکتر کایشینگ یه در این زمینه میگوید: «گزارشهای قبلی زیادی در مورد فواید بالقوه اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و نقش آنها در کاهش ریسک امکان بروز و شیوع سرطان و مرگ و میرهای ناشی از آن تاکنون منتشر شده است».
گفتنی است که اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۶ دو نوع از اسیدهای چرب غیراشباع هستند که با داشتن چندین پیوند دوگانه کربنی در زنجیره شیمیایی خود تأثیرات منحصر به فردی بر سلامتی انسان دارند.
متن کامل این مطلب را اینجا بخوانید