شناسهٔ خبر: 70332732 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

چطور برای شب یلدا رولت هندوانه درست کنیم؟

رولت‌ها شیرینی‌های محبوبی هستند که در طعم‌های متنوع درست می‌شوند. رولت هندوانه با ظاهری شبیه هندوانه، برای اضافه کردن یک طعم شیرین و متفاوت به سفره یلدا انتخاب خوبی است. فوت و فن‌های درست کردن رولت هندوانه را آموزش داده‌ایم.

صاحب‌خبر -

همشهری آنلاین: رولت هندوانه دستور پخت ساده‌ای دارد اما برای تزئین آن، کافی است کمی ذوق و سلیقه به خرج دهید.

نام غذا: رولت هندوانه

آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه

پخت: ۶۰ دقیقه

تعداد: ۶ نفر

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۳ عدد

شکر: یک لیوان

وانیل: نوک قاشق چایخوری

آرد سفید: یک لیوان

رنگ خوراکی ژله‌ای سبز و قرمز: چند قطره

خامه قنادی:۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

۱. سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن بزنید تا کف کند. یک‌سوم شکر را حین هم زدن اضافه کنید. بعد آن را در یخچال بگذارید.

۲. زرده‌ها را با بقیه شکر و وانیل با همزن بزنید. آن را به سفیده‌ها اضافه و به آرامی ترکیب کنید.

۳. آرد را روی مواد الک کنید. آن را به ۲ قسمت تقسیم و هر قسمت را با رنگ خوراکی رنگی کنید.

۴. مواد را به شکل ۲ نیم دایره هم اندازه کف تابه نچسب یا قالب بریزید و روی اجاق گاز یا در فر بپزید. سپس خامه را روی سطح لایه کیکی بریزید و از طرف قرمزرنگ رول کنید. رولت را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال بگذارید.

نکته: می‌توانید با شکلات چیپسی شکل تخمه‌های هندوانه را به تزیین رولت اضافه کنید.

چطور برای شب یلدا رولت هندوانه درست کنیم؟