شناسهٔ خبر: 70324459 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

4 تخلف رانندگي علت بيش از 80 درصد تصادفات جاده اي 

جانشين پليس راهور فراجا در ديدار با استاندار کردستان از توجه مجموعه استانداري به موضوع کاهش تصادفات تقدير کرده و تصريح کرد: 4 مورد از تخلفات رانندگي بيش از 80 درصد از علت تصادفات جاده اي را تشکيل مي دهند. جانشين پليس راهور فراجا در ديدار با استاندار کردستان از توجه مجموعه استانداري به موضوع کاهش تصادفات تقدير کرده و تصريح کرد: 4 مورد از تخلفات رانندگي بيش از 80 درصد از علت تصادفات جاده اي را تشکيل مي دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ لسه قرارگاه کاهش تصادفات کردستان با حضور جانشين پليس راهنمايي و رانندگي فراجا، فرمانده انتظامي استان، استاندار کردستان و جمعي ديگر از مسئولان استاني، در سالن جلسات استانداري کردستان برگزار شد.

سردار"حسن مومني" در اين ديدار ضمن تقدير از توجه ويژه استاندار کردستان به موضوع پيشگيري از تصادفات، اظهار داشت: در اين حوزه 30 دستگاه داراي مسئوليت بوده و براي آن ها وظايفي پيش بيني شده، اما اين در حاليست که بخش اعظمي از اقدامات اين حوزه بر روي دوش 8 دستگاه متمرکز شده است.
وي با اشاره به نقش آفريني عمده 8 دستگاه فراجا، وزارت راه و شهرسازي، وزارت کشور، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، صدا و سيما، سازمان صمت و هلال احمر در حوزه کاهش تصادفات، افزود: کاهش سوانح و پيشگيري از تصادفات از موضوعاتي است که اتفاق نظر ويژه اي بين تمامي دستگاه ها در اين خصوص وجود دارد، اما قطعا دستيابي به نقطه مطلوب در اين موضوع نيز نيازمند بهره مندي از ظرفيت تمامي نهادها و دستگاه هاست.
جانشين رئيس پليس راهنمايي و رانندگي فراجا بيان داشت: عليرغم تاکيدات و اقدامات دولت در حوزه جواني جمعيت، متاسفانه بخش قابل توجهي از آمار جانباختگان تصادفات مربوط به سنين 21 تا 60 سال مي باشد که تشکيل دهنده چرخه کار و پويايي کشور هستند.
سردار "مومني" با بيان اينکه 4 تخلف سرعت، سبقت غيرمجاز، عدم توجه به جلو و خستگي و خواب آلودگي بيش از 80 درصد علت تامه در تصادفات را به خود اختصاص داده اند، ادامه داد: عليرغم وجود ديگر علل چون مهندسي جاده، ايمني خودرو در تصادفات، بيشترين نقش، مربوط به نيروي انساني بوده و مي توان با توجه بيشتر به اين موضوع شاهد کاهش قابل توجهي در آمار تصادفات بود.
وي تصريح کرد: براي تاثير گذاري مطلوبتر در حوزه انساني، فرهنگ سازي از اهميت قابل توجهي برخوردار بوده و اين امر مي تواند به عنوان يک شاخص ايجابي در کنار اقدامات سلبي ماموران پليس در کاهش سوانح جاده اي اثر گذار باشد.
اين مقام ارشد انتظامي بر لزوم حرکت پليس به سوي کنترل هوشمند تخلفات رانندگي در جاده ها و تخصيص تجهيزات مربوط در اين خصوص تاکيد کرده و خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفيت ائمه جماعت براي فرهنگ سازي، معرفي نقاط حادثه خيز جاده ها در کانال هاي مجازي شهر و روستاها، استفاده از ظرفيت دستگاه قضائي براي بازدارندگي بيشتر در تخلفات حادثه ساز و نظارت بر اقدامات انجام شده در اجراي اصلاحات مهندسي در نقاط شناسايي شده نيز از جمله اقداماتي است که مي تواند در راستاي کاهش تصادفات مورد توجه قرار گيرد.
در ادامه سردار"علي آزادي" گزارشي از فعاليت هاي انتظامي استان در حوزه کاهش تصادفات ارائه داده و اظهار داشت: تمامي نقاط حادثه خيز استان مورد شناسايي قرار گرفته و ضمن استقرار نيروهاي امدادي در اين نقاط، روند اصلاح مهندسي اين محورها برابر اولويت در دستور کار قرار دارد.
وي از اجراي رزمايش زمستاني پليس راه و راهور در کردستان خبر داده و افزود: اين طرح از 20 آذر ماه آغاز شده و حدود 2 هزار نفر از نيروهاي انتظامي استان در حال خدمت رساني به هموطنان مي باشند.
فرمانده انتظامي استان با اشاره به حضور قابل توجه دستگاه هاي برون سازماني چون راهداري، هلال احمر، اورژانس و آتش نشاني در اين طرح، خاطرنشان کرد: حدود 200 پايگاه ثابت و سيار براي خدمت رساني به هموطنان در اين طرح پيش بيني شده است. 

برچسب‌ها: