باشگاه خبرنگاران جوان؛ معصومه پهلوان _ سردار حسن مومنی در جلسه قرارگاه کاهش و پیشگیری تصادفات کردستان، اظهار کرد: از دیگر تصادفات ناایمن بودن جادهها، کم بودن ايمني خودرو که با توجه بيشتر به اين موضوعات شاهد کاهش قابل توجهي در آمار تصادفات جادهای خواهیم بود.
وی افزود: علیرغم تاکيدات و اقدامات دولت در حوزه جواني جمعيت بخش قابل توجهی از آمار جانباختگان تصادفات مربوط به سنين ۲۱ تا ۶۰ سال است.
جانشین پلیس راهور فراجا افزود: فرهنگ سازی مناسب در زمینه رانندگی ایمنی در کنار اقدامات ماموران پليس راه در کاهش سوانح جاده ای اثر مطلوب و چشمگیری دارد.
مومنی با بیان اینکه کنترل هوشمند تخلفات رانندگی در جاده ها و تخصيص تجهيزات مربوط در اين خصوص توسط پلیس راهور است، افزود:معرفی نقاط حادثه خيز جاده ها در کانال هاي مجازی شهر و روستاها، استفاده از ظرفيت دستگاه قضائی براي بازدارندگی بيشتر در تخلفات حادثه ساز و نظارت بر اقدامات انجام شده در اجرای اصلاحات مهندسی در نقاط شناسايی شده از اقداماتی است که می تواند در راستای کاهش تصادفات مورد توجه قرار گيرد.
وی گفت: در این حوزه ۳۰ دستگاه دارای مسئولیت است و برای این دستگاهها وظایفی اتخاذ شده، در حالی بخش اعظمی از این وظایف اتخاذ شده برعهده هشت دستگاه متمرکز در پیشگیری کاهش تصادفات است.
اصلاح نقاط حادثه خیز جادهای استان کردستان در دستور کار است
فرمانده انتظامی کردستان نیز در این جلسه افزود: تمامی نقاط حادثه خيز استان مورد شناسايی قرار گرفته و ضمن استقرار نيروهای امدادی در اين نقاط، روند اصلاح مهندسی اين محورها برابر اولويت در دستور کار قرار دارد.
سردار علی آزادی گفت: در طرح زمستانه حدود ۲ هزار نفر از نيروهای انتظامی استان در حال خدمت رسانی در جادهها هستند.
وی با اشاره به حضور قابل توجه دستگاه های برون سازمانی راهداری، هلال احمر، اورژانس و آتش نشانی در اين طرح، عنوان کرد: حدود ۲۰۰ پايگاه ثابت و سيار برای خدمت رسانی در جادهها پیش بینی شده است.