شناسهٔ خبر: 70317907 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اتمام عملیات تست سل در جمعیت دام سنگین صیدون

رئیس اداره دامپزشکی صیدون از اتمام عملیات تست سل در گاوداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد رضائی گفت: شناسایی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام یکی از مهم‌ترین اهداف دامپزشکی در راستای پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک در بین جامعه انسانی است.

وی همچنین افزود: بیماری سل از مهمترین بیماری‌های مشترک بین انسان و دام می‌باشد که می‌توانند از طریق مصرف فرآورده‌های لبنی غیر پاستوریزه و آلوده مصرف کنندگان را درگیر نماید که یکی از راهکار‌های مبارزه با سل گاوی شناسایی از طریق انجام تست و حذف کشتار دام است.

رضائی در ادامه گفت: انجام عملیات تست سل در سطح دامداری‌های شهرستان با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته از ابتدای سال صورت پذیرفت که دام سنگین شامل گاو و گوساله به صورت رایگان تحت پوشش تست سل توسط اکیپ‌های دامپزشکی قرار گرفتند.

محمد رضایی گفت: از دامداران خواستاریم با واکسیناسیون به موقع دام‌ها، همچنین با انجام تست غربالگری، شناسایی و حذف دام‌های مبتلا، ضدعفونی کردن مرتب جایگاه دام و کنترل جوندگان در محیط دامداری از بروز این بیماری جلوگیری کنند.