شناسهٔ خبر: 70297497 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در پاسخ به دانشجو؛

دریادار سیاری: ارتش ایران با برنامه‌های دقیق آماده مقابله با جنگ شناختی است / دشمن به دنبال تسلط بر مغزها و تغییر باورهای جوانان ماست؛ این یک تهدید جدی است + فیلم

معاون هماهنگ‌کننده ارتش تأکید کرد که ارتش با تکیه بر توان داخلی و استفاده از فناوری‌های نوین، آمادگی کامل برای مقابله با تهدیدات جنگ شناختی در منطقه و فرامنطقه را دارد.

صاحب‌خبر -

دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش در حاشیه نخستین همایش ملی فرماندهی و کنترل جنگ شناختی در پاسخ به خبرنگار سیاسی دانشجو اظهار داشت: «ارتش جمهوری اسلامی ایران برنامه‌های دقیق و منسجمی برای توسعه سامانه‌های بومی فرماندهی و کنترل در جنگ شناختی تدوین کرده است. این برنامه‌ها با هدف مقابله با تهدیدات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای طراحی شده و تاکنون توانسته‌ایم نمونه‌های مختلفی از این تهدیدات را شناسایی و خنثی کنیم.»

وی افزود: «ارتش از فناوری‌های نوین، از جمله هوش مصنوعی، برای ارتقای توانمندی‌های خود در این عرصه بهره می‌گیرد و همکاری‌های گسترده‌ای با نهادهای داخلی، دانشگاه‌ها، و شرکت‌های دانش‌بنیان در دستور کار دارد. همچنین سیاست‌گذاری‌های کلانی برای کاهش آسیب‌پذیری زیرساخت‌های نظامی و ارتباطی تدوین و در حال اجراست.»

<div id="video-display-embed-code_2547948" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1204859/2547948?width=400&height=300"></script></div>

 

دریادار سیاری با اشاره به نقش ارتش در سیاست‌گذاری کلان کشور در زمینه جنگ شناختی تصریح کرد: «یکی از مأموریت‌های اصلی ارتش، تقویت ظرفیت‌های علمی و عملیاتی در این حوزه است. این مهم با بهره‌گیری از متخصصان داخلی و پیشبرد برنامه‌های نوآورانه در حال تحقق است.»

وی در پایان با تأکید بر آمادگی ارتش در مقابله با جنگ شناختی تأکید کرد: «ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره در خط مقدم دفاع از کشور قرار داشته و توانایی خود را برای مقابله با تهدیدات در تمامی عرصه‌ها، به‌ویژه جنگ شناختی، اثبات کرده است.»

دریادار سیاری در جمع خبرنگاران اضهار داشت: «موضوع ارتقای توان دفاعی و بازدارندگی در جنگ شناختی یکی از اولویت‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است. دشمن در این نوع جنگ به دنبال تسلط بر مغزها، به‌ویژه جوانان، برای تغییر باورها و عقاید آنهاست. اگر این تغییرات رخ دهد، افکار و رفتار افراد نیز در جهت خواست دشمن حرکت خواهد کرد و این تهدیدی جدی برای انسجام و وحدت جامعه است.»

وی افزود: «جنگ شناختی پیچیدگی‌های فراوانی دارد و دشمن تلاش می‌کند با ابزارهای مختلف، از جمله فضای مجازی، بر افکار عمومی تأثیر بگذارد. ارتش جمهوری اسلامی ایران هوشمندانه وارد این میدان شده و با استفاده از همان ابزارها، به مقابله با تهدیدات می‌پردازد. ما برنامه‌های متعددی برای تقویت توان دفاعی خود در این حوزه تدوین کرده‌ایم و در سطح نیروهای مسلح، ارتش و جامعه تلاش می‌کنیم دست برتر را در این نبرد داشته باشیم.»

<div id="video-display-embed-code_2548052" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1204859/2548052?width=400&height=300"></script></div>

 

دریادار سیاری تصریح کرد: «این همایش با هدف بررسی راهکارهای ارتقای توان فرماندهی و کنترل جنگ شناختی برگزار شده و مقالات و سخنرانی‌های متعددی در این زمینه ارائه شده است. امیدواریم نتایج این همایش بتواند به تقویت بازدارندگی کشور در برابر تهدیدات جنگ شناختی کمک کند.»