به گزارش جام جم آنلاین همدان، فرهاد بختیاریفر اظهار داشت: شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، ارزیابی عملکرد شرکتهای آب و فاضلاب در چهار گروه A خیلی خوب، B خوب، c متوسط و D ضعیف طبقهبندی کرده است که استان همدان در گروه B قرار دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه در حال حاضر نقشه تراکم حوادث آب و فاضلاب در سامانه GIS استان قابل مشاهده و تحلیل است، عنوان کرد: در صورت بروز هرگونه حادثهای، اکیپهای حوادث شرکت آبفا با تجهیزات مناسب در محل حاضر و حادثه مربوطه با کمترین زمان قطعی خدمات رفع میشود.
وی با اشاره به اینکه استفاده از نرمافزارهای اطلاعات مکانی (GIS) در شرکتهای آب و فاضلاب اهمیت زیادی دارد، ادامه داد: این فناوریها امکان مدیریت بهتر، تصمیمگیری دقیقتر و افزایش بهرهوری را فراهم میکنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه امروزه بیش از ۸۰ درصد دادههای دنیا ماهیت مکانی دارند، توضیح داد: شرکت آب و فاضلاب استان همدان در شهر، وظیفه حیاتی تأمین، انتقال، تصفیه و توزیع آب شهروندان را از یک سو و جمعآوری، انتقال، تصفیه و بازگرداندن پساب به طبیعت را از سوی دیگر بر عهده دارند و به دلیل گسترش فراگیر و تعداد زیاد مشترکین، نیازمند به کارگیری سیستمهای اطلاعاتی کارآمد و مناسب است تا در حداقل زمان ممکن و با بیشترین کیفیت، دسترسی به اطلاعات سیستم شبکه را فراهم کنند.
بختیاریفر در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از نرمافزارهای اطلاعات مکانی (GIS)منجر به مدیریت زیرساختها و داراییها، مدیریت تعمیرات و نگهداری، کاهش هدررفت آب، پاسخگویی به بحرانها، برنامهریزی توسعه شبکه، مدیریت منابع آبی، ارائه خدمات بهتر به مشترکین و منجر به تحلیل دادهها و تصمیمگیری هوشمند میشود و به طور کلی،GIS به عنوان یک ابزار قدرتمند، نه تنها بهرهوری را افزایش میدهد بلکه هزینهها را کاهش و رضایت مشتریان را نیز بهبود میبخشد. این امر در بلندمدت به پایداری و توسعه بهتر شبکههای آب و فاضلاب کمک میکند.
∎