شناسهٔ خبر: 70280170 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

ارادت و خدمت؛ آجر به آجر به نیت امام رئوف/ ساخت یک واحد مسکونی در اراک به همت خادمیاران رضوی

مسئول کانون خدمت رضوی اردوهای جهادی عمرانی شهرستان اراک از احداث یک واحد مسکونی برای محرومین این شهرستان به همت خادمیاران رضوی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ محمدجعفر طاهری مسئول کانون خدمت رضوی اردوهای جهادی عمرانی اراک گفت: به همت خادمیاران رضوی در اراک یک واحد مسکونی در دست ساخت است.

وی افزود: عملیات اجرایی احداث این واحد مسکونی با زیربنایی بالغ بر ۸۸ مترمربع با اعتباری بیش از ۵ میلیارد ریال از آبان‌ماه سال جاری در روستای «نوازن»، به همت کانون خدمت رضوی اردوهای جهادی عمرانی و مشارکت خیرین آغاز شده است.

طاهری با تاکید بر اینکه برنامه ریزی و تکمیل این واحد در مدت شش ماه، گفت: تامین نیازهای محرومین جامعه با تاکید بر حفظ کرامت، شان و منزلت آنان مهمترین اولویتی است که در کانون خدمت رضوی جهادی مورد توجه بوده و تلاش داریم تا با مشارکت خیران و مردم نوع‌دوست برای رفع مشکلات اقدام شود.

گفتنی است که خادمیاران حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در تمامی نقاط استان مرکزی در حوزه محرومیت‌زدایی، تامین داروی بیماران نیازمند، تامین جهیزیه نوعروسان، تامین لوازم‌التحریر دانش‌آموزان،‌ تهیه ارزاق معیشتی و حتی ساخت و بهسازی خانه‌های محرومان به نیت امام رئوف پای کار هستند.

انتهای پیام/