شناسهٔ خبر: 70272605 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: شما نیوز | لینک خبر

کوکی هندوانه ای

طرز تهیه کوکی هندوانه ای مناسب شب یلدا بدون نیاز به فر

طرز تهیه کوکی هندوانه ای مناسب شب یلدا بدون نیاز به فر را در ادامه این خبر بخوانید.

صاحب‌خبر -

به گزارش شمانیوز : کوکی‌ هندوانه‌ای با ظاهر جذاب و رنگارنگ خود، شبیه به تکه‌های هندوانه واقعی هستند و برای مهمانی‌ها و جشن‌ها گزینه‌ای فوق‌العاده محسوب می‌شوند.این کوکی‌ هندوانه ای معمولاً با استفاده از مواد اولیه ساده‌ای مانند آرد، کره، شکر و رنگ خوراکی تهیه می‌شوند و می‌توانند با طعم‌های متنوعی مانند وانیل یا شکلات عرضه شوند. کوکی‌ هندوانه‌ای نه تنها به عنوان یک دسر خوشمزه مورد توجه قرار می‌گیرند، بلکه به عنوان یک ایده خلاقانه برای تهیه خوراکی‌های خانگی و هدیه دادن نیز بسیار محبوب هستند.

مواد لازم

  • کره نرم شده در دمای اتاق: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • شکر: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • تخم‌مرغ: ۱ عدد

  • شیره بادام: ½ قاشق چای‌خوری

  • آرد چند منظوره (یا آرد سه صفر): ۲ فنجان

  • جوش شیرین: ¼ قاشق چای‌خوری

  • نمک: ½ قاشق چایخوری

  • رنگ غذای ژله‌ای قرمز و سبز: به میزان لازم

  • شکلات چیپسی: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • دانه کنجد: ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

در اولین مرحله از شیرینی کوکی هندوانه‌ای شب یلدا در یک کاسه بزرگ کره نرم شده در دمای اتاق و شکر را بریزید و با همزن برقی و با سرعت متوسط هم بزنید. حالا تخم‌مرغ را هم اضافه کنید و باز هم بزنید. مخلوط فوق را کنار بگذارید.

در مرحله بعد آرد را الک کنید و همراه با جوش شیرین، شیره بادام و نمک مخلوط کنید و به ترکیب کره، شکر و تخم‌مرغ که قبلا درست کرده بودید اضافه کنید و هم بزنید تا یک مایه خمیری یکدست به دست بیاورید. یک فنجان از مایه خمیری را کنار بگذارید. خمیر به دست آمده را به سه قسمت تقسیم کنید.

روی یک قسمت رنگ ژله‌ای سبز و روی یک قسمت دیگر رنگ ژله‌ای قرمز بریزید و هر کدام را به صورت جداگانه ورز دهید.

در این مرحله از طرز تهیه کوکی هندوانه‌ای شب یلدا باید خمیرها را به مدت یک ساعت در یخچال نگهدارید. فر را روی درجه ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. بعد از گذشت یک ساعت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و ابتدا خمیر قرمز رنگ را به صورت لول درآورید تا به شکل یک وردنه یا استوانه در بیاید. سپس خمیر سبز رنگ را هم به همین ترتیب لول کنید.

خمیر سفید رنگ را پهن کنید و ابتدا خمیر قرمز رنگ را که لوله کرده بودیم لای آن قرار می‌دهیم و هر دو خمیر را لول می‌کنیم. سپس خمیر سبز رنگ را پهن می‌کنیم و لول دو تایی خمیر قرمز و سفید را لای آن قرار می‌دهیم و یک لول سه لایه درست می‌کنیم. سطح خمیر لول شده سه لایه را خوب صاف می‌کنیم و سپس با یک چاقوی تیز به صورت حلقه‌های رولتی برش می‌زنیم.

بعد از برش دادن خمیر کوکی هندوانه‌ای در این مرحله از طرز تهیه شیرینی هندوانه شب یلدا باید کوکی‌ها را در فر قرار دهید. توجه داشته باشید که ضخامت هر رول باید ۳ سانتی‌متر باشد. سپس هر حلقه رولتی را با چاقوی به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم و در سینی فر می‌چینیم.

بهتر است یک برگ کاغذ روغنی کف سینی فر بگذارید و برش‌های شیرینی کوکی هندوانه‌ای را روی آن بچینید. مدت ۱۵ دقیقه برای پخت شیرینی کوکی هندوانه‌ای کافی است.

به محض این‌که شیرینی کوکی هندوانه‌ای را از فر بیرون آوردید، شکلات‌های چیپسی را روی کوکی‌ها بپاشید. سپس در صورت تمایل دانه کنجد هم روی کوکی‌ها بریزید تا هم ارزش غذایی شیرینی کوکی هندوانه‌ای شب یلدا بالاتر برود و هم ظاهر هندوانه‌ها طبیعی‌تر به نظر برسد.

کوکی هندوانه ای بدون فر

برای دستور پخت کوکی هندوانه ای بدون فر بعد از اینکه تمام مواد را مخلوط و خمیر کوکی هندوانه را آماده کردید، شعله پخش‌کن را روی حرارت متوسط بگذارید و اجازه دهید داغ شود.

تابه را روی شعله پخش‌کن بگذارید و در داخل تابه، کاغذ روغنی قرار دهید.

کوکی‌ها را روی کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید و دم‌کنی را روی تابه بگذارید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید کوکی‌ها پخته شوند و درب ظرف را برندارید. فراموش نکنید که کوکی‌ها بعد از پخت حجیم می‌شوند.