شناسهٔ خبر: 70247318 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

آموزش به پلوی اصفهانی + فیلم

رکنا: طعم اصیل، عطر به و رنگ و بوی زعفران؛ دلت می‌خواد این غذا رو امتحان کنی؟

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، برای پختن به پلو به مواد زیر نیاز داریم.

مواد لازم:

به یک عدد

هویج درشت یک عدد

عدس پخته ۲/۳ پیمانه

پیاز داغ نصف پیمانه

ادویه پلویی

نمک، فلفل، زردچوبه

مرغ پخته و ریش ریش شده یک پیمانه

برنج یک و نیم پیمانه

باید بگم این غذا شیرین نیست. فقط با طعم های به و هویج کمی مزه شیرین می گیره.