همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه سالاد هندوانه ویژه یلدا را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
آماده سازی: یک ربع
پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۵ نفر
مواد لازم:
هندوانه: نصف یک عدد
گوجه فرنگی: یک عدد
خیار: یک عدد
پیاز قرمز: یک عدد
زیتون بدون هسته: یکسوم پیمانه
پنیر فتا: یکسوم پیمانه
جعفری: یک قاشق غذاخوری
نعناع: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. در ابتدا هندوانه را به صورت حبهای خرد کنید و در ظرفی مناسب بریزید.
۲. حالا پیاز را خلالی خرد کرده و گوجهها را نیز به صورت ورقههای نازک خرد کنید.
۳. در ادامه خیارها را نیز حلقهای برش زده و زیتونها را نیز از وسط نصف کنید.
۴. همه مواد خرد شده را به همراه پنیر فتا و جعفری و نعنا به هندوانه افزوده و با هم مخلوط کنید.
۵. در انتها روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و به سالاد بیفزایید.
نکته:
در تهیه این سالاد میتوان آب نارنج را جایگزین سرکه کرد. همچنین برای تنوع در ظاهر آن میتوان مقداری ذرت پخته شده نیز به آن افزود.