شناسهٔ خبر: 70216639 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

ملاقات «سندباد» با کره‌ای‌ها در «ساعت به وقت گوگوریو»

برنامه تلویزیونی «سندباد» که حوالی ساعت ۲۲:۱۵ روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود.

صاحب‌خبر -

در این سه گانه سندباد گفت‌و‌گو‌های متنوعی با ایرانی‌هایی که تجربه زندگی در کره را داشته‌اند و همچنین اهالی کشور کره با همراهی سهیل اسعد انجام می‌شود. بخش جدید و جذابی با حضور کیپاپر‌های ایرانی و علاقه‌مندان به این موسیقی چالش برانگیز به سندباد این هفته اضافه شده است.

تاریخچه کمتر شنیده شده از سریال‌های قدیمی و جدید کره‌ای (کی دراما) بخش دیگری از این برنامه هست.

گفتگوی مادر پسری با مادر و فرزند نوجوان کره‌ای که در ایران هستند، گفتگوی اسکایپی با یک جوان کره‌ای عاشق ایران که به صورت خودجوش در حال تبلیغ و آموزش زبان فارسی است و همچنین آیتم پرمخاطب آشپزی با کره‌ای‌ها با حضور چهار جوان کره‌ای در ایران از دیگر بخش‌های سه گانه کره جنوبی سندباد است.

برنامه «سندباد» هر هفته چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه حوالی ساعت ۲۲:۱۵ از شبکه دو سیما پخش می‌شود؛ که ویژه کشور کره این برنامه از روز چهارشنبه ۲۱ آذر لغایت ۲۳ آذر ماه میزبان مخاطبان خواهد بود.