شناسهٔ خبر: 70178581 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

برنامه وزارت‌خارجه برای استفاده بیشتر از شرکت‌های دانش بنیان

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان مشکلات خیلی کمتری نسبت به بخش‌های دولتی دارند.

صاحب‌خبر -

سید رسول مهاجر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه صبح امروز دوشنبه در حاشیه نشست ستاد هماهنگی روابط اقتصادی کشور بر ضرورت حمایت از بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت‌های ایرانیان خارج از کشور برای توسعه اقتصادی تاکید کرد و اظهارداشت: برنامه دیگر وزارت خارجه استفاده از توان شرکت‌های بنیان برای گسترش تجارت کشور است.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: در سال گذشته تقریباً حدود ۲ میلیارد دلار از ظرفیت صادراتی ایران از مصنوعات شرکت‌های دانش‌بنیان ما بوده، پیش‌بینی میشود که در سال آینده این حتی به ۳ میلیارد دلار برسد.

وی افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان مشکلات خیلی کمتری نسبت به بخش‌های دولتی دارند در مقابله با تحریم‌ها، به راحتی مصنوعاتشان را صادر می‌کنند و اگر مشکلی داشته باشند کمتر به وزارت خارجه مراجعه می‌کنند، بنابراین یکی از راهکار‌هایی که مطرح شد همین بود که از شرکت‌های دانش بنیان هرچه بیشتر استفاده کنیم.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها: