املت قیساوا را هم با میوههای خشک مثل زردآلو یا همان قیسی درست میکنند و هم با خرما و طبیعتا یک وعده غذای مقوی و حسابی سیر کننده است. خوزستانیها هم شبیه این املت را با شیره خرما و گاهی هم با خرما درست میکنند و به خاطر طبع گرمی که دارد بیشتر در فصول سرد ساد آن را میل میکنند.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه فرنی کدو حلوایی
این املت به املت خرما و دارچین هم مشهور است.
مواد لازم برای ۲ نفر
تخم مرغ درشت: ۲ عدد
خرما: ۱۰ عدد
کره: ۲۵ گرم
گردو خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین: نوک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: نوک قاشق چایخوری
نمک: نوک انگشت
طرز تهیه املت خرما
هسته خرماها را بگیرد و هر کدام را چهار قسمت کنید. در یک ماهیتابه کره را گرم کنید و خرما را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. گردو، دارچین و پودر زنجبیل را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. در یک کاسه تخم مرغها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند. کمی نمک اضافه کنید و تخم مرغها را به سایر مواد ماهیتابه اضافه کنید. صبر کنید کمی تخم مرغ خودش را بگیرد و سپس به آرامی هم بزنید. در املت قیساوا هم باید سفیده خودش را بگیرد، زرده تخم مرغ زیاد هم زده نباشد و حالت عسلی داشته باشد. در پایان پخت در صورت دلخواه کمی دارچین روی املت بپاشید.
انتهای پیام/