شناسهٔ خبر: 70150648 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اهم اخبار اجتماعی ایرنا در هفدهم آذر؛

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پزشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

تهران- ایرنا- بسته اخبار اجتماعی ایرنا در هفدهم آذر به راه‌اندازی ۱۳۰پایگاه هنر در روستاها برای معلولان،آمادگی تأمین‌اجتماعی برای پوشش بیمه‌ای دانشجویان،تهسیل تخصیص تسهیلات برای شرکت‌های دارویی،بازگشت دانشجویان اقدام خوب دولت پزشکیان،سنبل آبی جزو ۱۰ گونه مهاجم گیاهی،کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت،رشد ۹۸ درصدی صدور اسناد مالکیت و نظر وزیر آموزش وپرورش درباره تاثیر معدل در کنکور پرداخته است.

صاحب‌خبر -

در بسته خبری پیش رو مهمترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته را باهم مرور می‌کنیم ،امروز سرویس جامعه خبرگزاری ایرنا با اخبار مختلفی از حوزه اجتماعی ایران همراه بود که گزیده این اخبار را می‌توانید در ادامه بخوانید.

هشدار پلیس فتا؛ مراقب کلاهبرداران یلدایی باشید

 معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با نزدیک شدن به شب یلدا، به کاربران هشدار داد که مراقب باشید برخی افراد سودجو در این ایام با وعده‌های دروغین مانند هدیه یک میلیونی یا تخفیف‌های ویژه، در تلاش برای سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد هستند.

سرگرد جواد مختاررضایی در تشریح این خبر اظهار داشت: بر اساس رصدهای انجام شده و گزارش‌های دریافتی، کلاهبرداری ها در شب یلدا ، اغلب از طریق پیامک‌ها، لینک‌های مشکوک یا تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: کاربران با کلیک روی این لینک‌ها، ممکن است ناخواسته بدافزاری را روی گوشی یا دستگاه خود نصب کنند؛ این بدافزارها به کلاهبرداران امکان می‌دهد تا به اطلاعات حساسی مانند رمزهای بانکی دسترسی پیدا کنند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

۷۳۰ هزار خدمت مشاوره‌ای توسط پلیس ارائه شد/مصالحه ۷۰ درصد پرونده‌ها

جانشین معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا گفت: بیش از ۷۳۰ هزار خدمت مشاوره‌ای از ابتدای امسال تا پایان آبان توسط پلیس ارائه و حدود ۷۰ درصد پرونده‌های ارجاعی در دوایر اجتماعی کلانتری‌ها منجر به مصالحه و از چرخه انتظامی - قضایی خارج شده است.

سردار علیرضا حمیدی فر اظهار داشت: در شرایط کنونی خانواده نیازمند نگهداشت، حمایت و توانمندسازی همه جانبه در راستای حرکت در مسیر رشد سالم است و در این مسیر، توسعه خدمات روانشناسی و مشاوره و پوشش بیمه ای آن، نیاز جامعه امروز است.

وی در تبیین خدمات مشاوره و مددکاری پلیس گفت: پلیس با نگاه آینده نگرانه و هوشمندانه به استفاده اثربخش از علوم شناختی، روانشناسی و مشاوره در مواجهه علمی با پدیده های اجتماعی می پردازد، که در زمان حاضر نزدیک به هزار و ۱۰۰ دایره اجتماعی به همراه ۵۵ مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره پلیس با همکاری حدود هزار و ۸۰۰ روانشناس، مشاور و مددکار اجتماعی در حال ارائه خدمات به هموطنان است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

آغاز پویش ملی «روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم» از امروز

پانزدهمین پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با هدف افزایش آگاهی عمومی و اصلاح باورهای نادرست درباره روغن‌ها و چربی‌ها، از امروز شنبه ۱۷ آذر آغاز شد و تا ۳۰ آذر در سراسر کشور ادامه دارد.

به گزارش وزارت بهداشت، پویش ملی اطلاع‌رسانی تغذیه سالم با شعار «روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم» به مدت دو هفته در سراسر کشور اجرا می‌شود.

این پویش که به همت دفتر بهبود تغذیه جامعه و با همکاری معاونت‌های بهداشت و سازمان‌های برون‌بخشی برگزار می‌شود، با هدف ارتقای سواد تغذیه‌ای جامعه و کاهش بیماری‌های غیرواگیر همچون چاقی، بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان شکل گرفته است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

دادستان تهران: آمار بازداشت‌های کوتاه مدت کاهش یافت

دادستان عمومی و انقلاب تهران با اشاره به تأکید رئیس قوه قضاییه مبنی بر کاهش بازداشت‌های موقت، گفت: میانگین آمار این بازداشت‌ها در آبان امسال نسبت به مهر ماه ۴.۶ درصد کاهش یافته است.

علی صالحی در نهمین جلسه ساماندهی و کاهش جمعیت کیفری افزود: در اجرای دستورهای اکید رئیس قوه قضاییه و برنامه‌های سند تحول قضایی، اقدامات خوبی با هدف ساماندهی و کاهش جمعیت کیفری استان در دادسرای تهران انجام شد و جلساتی به‌صورت منظم و ماهیانه برگزار شده است همچنین از زندان‌های استان بازدیدهای هدفمند انجام شده است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

رشد ۹۸ درصدی صدور اسناد مالکیت/وصول معوقات بانک‌ها ۷۴ درصد افزایش یافت

رئیس سازمان ثبت املاک و اسناد کشور گفت: صدور اسناد مالکیت از ابتدای امسال تا پایان آبان ۹۸ درصد رشد داشته همچنین صدور اسناد مالکیت دولتی ۱۵ درصد و صدور اسناد مالکیت وزارتخانه‌ها ۲۵ درصد رشد داشته است.

حسن بابایی در بیست و دومین جلسه شورای راهبری قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول اظهار داشت: اختلافات آماری قابل توجهی در آمارهای دستگاه‌های اجرایی وجود دارد که اگر بخواهیم قانون به نحو احسن اجرا شود باید این اختلافات به حداقل برسد.

وی ادامه داد: قبل از قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در بسیاری از استان‌ها صدور اسناد مفروض امکان‌پذیر نبود و در ۳۳ درصد از اراضی اسناد کشاورزی اسناد مشایی صادر کردیم و اکنون در ۱۱ میلیون هکتار از اراضی قانون حدنگاری انجام شده و ۴ میلیون هکتار باقی مانده است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

ثبت‌نام مرحله اول المپیادهای علمی کشوری تا ۱۸ آذر تمدید شد

وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: زمان ثبت‌نام مرحله اول المپیادهای علمی کشوری تا پایان روز یکشنبه، ۱۸ آذرماه، تمدید شد.

براساس این گزارش، زمان ثبت‌نام مرحله اول المپیادهای علمی کشوری تا پایان روز یکشنبه، ۱۸ آذرماه، تمدید شد. دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم می‌توانند با مراجعه به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir نسبت به ثبت نام در المپیادهای ۱۴‌گانه باشگاه دانش‌پژوهان جوان اقدام کنند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

آموزش و پرورش درباره تاثیر قطعی معدل در کنکور صرفا نظر کارشناسی می‌دهد

وزیر آموزش و پرورش درباره تاثیر قطعی معدل در کنکور گفت: این موضوع مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و آموزش و پرورش صرفا نظرات کارشناسی خود را بیان می‌کند.

علیرضا کاظمی در آیین گرامیداشت روز دانشجو اظهار کرد: دانشجو به لحاظ نوع تفکری که بر جامعه دانشگاهی کشور حاکم بوده، به طور طبیعی باعث شده در همه عرصه‌ها طلایه‌دار باشد.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌های کشور همواره کانون تحول در همه ادوار تاریخ بوده اند، افزود: در دوران جنگ نیز دانشجویان کشور را به این نقطه رساندند.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اگر امروز ماهواره به فضا پرتاب می‌کنیم و به این نقطه از علم رسیده‌ایم، به دلیل خون شهدا و دانشجویان است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

خانیکی: ۱۶ آذر یک ژن است؛ ژن آزادیخواهی و عدالتجویی

استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی ۱۶ آذر را ژن تکرار شونده هویتی دانشجویان دانست و گفت: وضعیت جامعه دانشجویی مانند یک دماسنج می‌تواند وضعیت آینده سرمایه اجتماعی و انسانی کشور را نشان دهد؛ یعنی اگر دانشجو بانشاط و امیدوار باشد، سرمایه انسانی کشور هم معنا و فعلیت می‌یابد.

دکتر هادی خانیکی از استادان سرشناس در حوزه علوم ارتباطات اجتماعی است که معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری را نیز در کارنامه دارد؛ وی که علاوه بر تجربه روزنامه‌نگاری، رساله‌ها و مقالات متعددی در حوزه رسانه و ارتباطات نگاشته است، دانشجویان بسیاری را در حوزه های مختلف روزنامه نگاری و رسانه تربیت کرده که پایه‌گذاران و مدیران تصمیم ساز در رسانه‌های مختلف بوده‌اند.

خانیکی ۷۳ ساله سابقه فعالیت سیاسی نیز در کارنامه دارد اما بیشتر به فعالیت‌های فرهنگی و رسانه شهره است و رابطه تنگاتنگی با نسل جوان و دانشجویی کشور دارد که سبب شده تا در حوزه‌های شناختی و علوم اجتماعی صاحب نظر باشد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

۱۳۰ پایگاه هنر در روستاها برای معلولان راه‌اندازی شد

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: این سازمان ۱۳۰ پایگاه هنر در روستاها و ۱۶۱۰ خانه هنر در مراکز خود برای معلولان راه‌اندازی کرده است.

سیدجواد حسینی با حضور در تئاتر «قلاده ای برای یک سگ مرده» با هنرمندی افراد دارای معلولیت افزود: برنامه ریزی برگزاری جشنواره های منطقه ای، ملی و بازارچه ها را انجام داده ایم تا هم توانبخشی صورت بگیرد و اوقات فراغت پر شود و هم جامعه از خدمات افراد دارای معلولیت بهره مند شوند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور به ایجاد ساختمان هنرهای نمایشی استان تهران و اجراهای کشوری و بین المللی و توانمندسازی هرچه بیشتر هنر افراد دارای معلولیت تاکید کرد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

آمادگی تأمین‌اجتماعی برای پوشش بیمه‌ای دانشجویان/بیش از ۷۶ هزار دانشجو بیمه شدند

سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: این سازمان برای ارائه خدمات بیمه‌ای به دانشجویان درحال تحصیل در همه مقاطع تحصیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور آمادگی دارد و در حال حاضر ۷۶ هزار و ۳۱۶ دانشجو از خدمات بیمه‌ای تامین اجتماعی استفاده می‌کنند.

به گزارش سازمان تأمین‌اجتماعی، این سازمان به‌ مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو و ضمن تبریک این روز به همه دانشجویان و فعالان حوزه علم و دانش‌اندوزی، در تشریح جزئیات طرح بیمه‌ دانشجویان افزوده است: در اجرای مأموریت و مسئولیت‌های سازمان تأمین‌اجتماعی براساس اسناد بالادستی مانند اصل ۲۹ قانون اساسی، ماده یک قانون تأمین‌اجتماعی و نیز سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی که در سال ۱۴۰۱ ابلاغ شده است، توسعه پوشش بیمه‌ای به همه اقشار جامعه از راهبردهای دارای اولویت سازمان تأمین اجتماعی است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

تخصیص ارز و تسهیلات برای شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی تسهیل شد

رئیس سازمان غذا و دارو از تسهیل شدن تخصیص ارز و تسهیلات برای شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی خبر داد و گفت: در حوزه تأمین نقدینگی، جلسه‌ای با بانک مرکزی برگزار گردید و ابلاغیه‌ای که از قبل در جریان بود و با تأخیر مواجه شده بود، دریافت شد.

مهدی پیرصالحی افزود: در راستای تسهیل فرآیند تامین نقدینگی و رفع موانع بانکی برای شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی، جلسه‌ای با حضور مسئولان سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی برگزار شد و براساس این ابلاغیه، مقرر شد زمانی که تخصیص ارز در نظر گرفته می‌شود، بازه ۱۸۰ روزه برای تأمین ارز لحاظ شود.

معاون وزیر بهداشت از تصویب مصوبه‌ای دیگر برای تسهیل امور بانکی شرکت‌های تولیدی خبر داد و اظهارداشت: براساس این مصوبه، شرکت‌های فعال در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی دیگر نیازی به نامه سازمان غذا و دارو برای دریافت تسهیلات مربوط به کالاهایی که قبلا قیمت‌گذاری و به فروش رفته‌اند، نخواهند داشت.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

پوشش بیش از ۴۵۰ هزار نفر از روستاییان تحت برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه که از سال ۱۳۷۲ در راستای کاهش فقر در حال اجراست، گفت: تعداد افراد تحت پوشش برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه (CBR) روستایی به ۴۵۰ هزار و ۹۵۸ نفر و تعداد افراد تحت پوشش برنامه شهری به ۱۰۷ هزار و ۶۵۵ نفر رسیده است.

فاطمه عباسی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه، برنامه توسعه‌ای برای ارائه خدمات توانبخشی، کاهش فقر، برابرسازی فرصت‌ها و فراگیرسازی اجتماعی همه افراد دارای معلولیت است، اظهار کرد: این برنامه از طریق تلاش‌های مشترک خود افراد دارای معلولیت، خانواده‌های آنان، سازمان‌ها و جوامع و سایر خدمات دولتی و غیردولتی به ویژه در زمینه سلامت، آموزش، معاش و امور اجتماعی انجام می‌شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

ثبت بیش از ۲۶ هزار رویداد ولادت حاصل از چند قلوزایی در کشور

مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال از ثبت بیش از ۲۶ هزار رویداد ولادت حاصل از چند قلوزایی در ۸ ماهه سال ۱۴۰۳ در کشور خبر داد.

به گزارش مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال کشور، در ۸ ماهه سال ۱۴۰۳، از مجموع ۶۶۵ هزار و ۸۹۳ واقعه ولادت ثبت شده در کشور، تعداد ۱۲ هزار و ۵۲۷ واقعه دوقلوزایی، ۴۴۵ واقعه سه قلوزایی، ۱۹ واقعه چهار قلوزایی و یک واقعه پنج قلوزایی در کشور به وقوع پیوسته است که در مجموع ۲۶ هزار و ۴۷۰ ولادت حاصل از چند قلو زایی به ثبت رسیده است.

بر اساس این گزارش حدود ۴ درصد ولادت های ثبت شده در کشور حاصل از چند قلوزایی بوده که استان های تهران با ۲۰۱۲ رویداد، خوزستان با یک هزار و ۱۰۰ رویداد و خراسان رضوی با یک هزار و ۹۴ رویداد بیشترین تعداد چند قلوزایی را در کشور به خود اختصاص داده اند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

اژه‌ای: دانشگاه برای ادامه راه انبیا وظیفه سنگینی بر دوش دارد

رئیس قوه قضاییه گفت: دانشگاه جای تعلیم و تعلم و توسعه است و برای ادامه راه انبیا وظیفه سنگینی بر دوش دارد.

حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در آیین گرامیداشت روز دانشجو در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای دانشجو اظهار داشت: به عنوان اشرف مخلوقات یعنی برترین خلق پروردگار، انسان خلیفه خدا روی زمین است و باید این خلیفه خدا همه زیبایی‌ها و صفات الهی را در این دنیا را پیاده کند.

رئیس عدلیه افزود: خداوند، راه رسیدن انسان برتر به سعادت و کمال را مشخص و راهنمایی کرده و این اشرف مخلوقات را در کتب الهی چه پیش از اسلام و چه در قرآن کریم به صورت کامل روشن کرده است.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه راه سعادت در سنت نبوی(ص) و فرمایشات معصومان(ع) مشخص شده است، این پرسش را مطرح کرد که حسنه چیست و سپس توضیح داد: همه زیبایی ها، خوبی‌ها و نیکی ها در حسنه نهفته است و انبیا الهی نیز برای همین مبعوث شده اند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

مواد غذایی مفید در زمان آلودگی هوا کدامند؟

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به اینکه آلاینده‌های موجود در هوا عوارض نامطلوبی به سیستم ایمنی بدن وارد می‌کند، مصرف مواد غذایی حاوی فیبر و آنتی اکسیدان می‌تواند مخرب‌های ناشی از آلودگی هوا را از بین ببرد.

احمد اسماعیل زاده در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: میوه ها شامل سیب، پرتقال، نارنگی، لیمو، گریپ فروت و هویج حاوی پکتین بوده که برای کاهش خطرات آلودگی هوا مناسب است و توصیه می شود روزانه مصرف شود.

وی با بیان اینکه دریافت سلنیوم برای مقابله با آلودگی هوا ضروریست و در ماهی، گوشت قرمز، غلات، حبوبات و تخم مرغ وجود دارد، اظهار داشت: منیزیم در هوای آلوده موجب کاهش جذب فلزات سنگین مانند کادمیوم شده و دفع سرب را بالا می‌برد و تماس این ترکیبات زیان بار را در بدن به حداقل می رساند، بنابراین مصرف انواع سبزی ها با رنگ سبز تیره که از این ماده مغذی غنی هستند، به همه افراد توصیه می شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

برگزاری آیین گرامیداشت روز دانشجو؛ دانشجویان در حضور اژه‌ای چه نکاتی گفتند؟

آیین گرامیداشت روز دانشجو روز شنبه - ۱۷ آذر - با حضور رئیس قوه قضاییه در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا، آیین گرامیداشت روز دانشجو صبح روز شنبه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در سالن دکتر حبیبی کتابخانه مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران آغاز شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی، از جمله محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه و نیز جمعی از دانشجویان در حال برگزاری است، تعدادی از نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دغدغه‌ها و انتظارات خود را با رئیس قوه قضاییه در میان گذاشتند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

سنبل آبی جزو ۱۰ گونه پرخطر و مهاجم گیاهی در دنیا است/ تالاب‌ها را دریابیم

سنبل آبی گیاه بومی آمریکای جنوبی است اما در کشورهای زیادی از جمله ایران به گونه‌ای مهاجم تبدیل شده به طوری که مقابله با آن کاری بسیار دشوار است از این رو در فهرست ۱۰ گونه پرخطر گونه‌‎های مهاجم گیاهی در دنیا قرار گرفته است.

سنبل آبی گیاهی آبزی بومی در حوضه آمازون است که چند سالیست وارد تالاب های کشور شده، ابتدا در تالاب بین المللی انزلی و عینک رشت گزارش شد و از آنجا که سرعت رشد بالایی دارد، در مدت زمان کوتاهی بخش زیادی از تالاب ها را پوشاند و مشکلات زیادی را برای زیستمندان این مناطق آبی به وجود آورد، سنبل آبی گیاهی مهاجم و در خارج از محدوده بومی خود بسیار مشکل ساز است، با وجود تمام این مشکلاتی که به وجود می آورد اما گل های بسیار زیبایی به رنگ های بنفش، صورتی و ارغوانی دارد و شاید همین طیف رنگی زیباست که انسان ها را مسحور و مسخ می کند و بدون توجه به خطرناک بودن آن، گیاه را دست به دست و زمینه مرگ تدریجی تالاب را فراهم می کنند.

با توجه به تهاجمی بودن این گیاه، چندی پیش خبر رسید که پای سنبل آبی به تالاب های استان مازندران هم باز شد و حدود ۹۰ درصد از آب بندان ۴۰ هکتاری روستای آغوزبن بابل را در تسخیر خود درآورده است، این زنگ خطری برای سایر استان ها و تالاب های موجود در آنها است چون به نظر می رسد که شیطان آبی بسیار به آنها نزدیک شده پس باید چاره ای اندیشید.ادامه گزارش را اینجا بخوانید.

بازگشت دانشجویان اقدام خوب پرشکیان/کاهش آمار بازداشت‌های کوتاه مدت

اگر قصد دنبال کردن اخبار گروه جامعه ایرنا به صورت کامل در حوزه‌هایی مانند محیط زیست، زنان و خانواده، رفاه و تأمین اجتماعی، حقوقی و قضایی، آموزش و پرورش، بهداشت و سلامت، هلال احمر، اورژانس، انتظامی و حوادث، بهزیستی، مسائل و آسیب‌ها و مدیریت بحران را دارید، پیشنهاد می‌کنیم هر روز سری به این سایت‌ https://www.irna.ir/service/society بزنید.