شناسهٔ خبر: 70144315 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

حملات ارتش سوریه به مواضع تروریست‌ها

ارتش سوریه از حملات به مواضع تروریست‌ها در حومه غربی حماه و شمال شرقی حمص خبر داد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین، ارتش سوریه اعلام کرد: نیرو‌های ما مواضع تروریست‌ها را در حومه غربی حماه و شمال شرقی حمص را هدف قرار دادند. نیرو‌های ما با توپخانه و راکت خطوط امداد رسانی زیر آتش گرفتند.

ارتش سوریه همچنین از حملات هوایی مشترک روسیه و سوریه علیه مواضع تروریست‌ها در حومه غربی حماه و حومه شمال شرقی حمص خبر داد.

تلویزیون سوریه نیز به حملات هوایی سوری و روسی و هلاکت ده‌ها تروریست و انهدام تجهیزات آنها در حومه غربی حماه و حومه شمال شرقی حمص اشاره کرد.

الجزیره از حملات هوایی ارتش سوریه به مناطقی در شهر تلبیسه در شمال حمص خبر داد.

همزمان خبرنگار الجزیره مدعی شد: نیرو‌های ارتش سوریه مواضع خود را در حومه شرقی حمص، قنیطره، درعا، السویداء و حومه دمشق تخلیه و به سمت شهر حمص و دمشق روانه شده اند. نیرو‌های ارتش سوریه از شهرک الزاکیه در حومه غربی دمشق عقب نشینی کرده اند.

مخالفان سوری ادعا کردند: نیرو‌های ما بر شهر الصنمین در شمال درعا مسلط شده اند و ما در کمتر از بیست کیلومتری ورودی جنوب دمشق هستیم. ما نیرو‌های نظام را از منطقه القریتین عقب رانده و به سمت عمق حومه شرقی حمص در حال حرکت هستیم.

خبرنگار الجزیره هم مدعی شد که نیرو‌های ارتش سوریه از شهر القریتین و الفرقلس و دیگر مناطق شرق حمص عقب نشینی کردند و به سمت دمشق در حال حرکت هستند.

این در حالی است که ارتش سوریه اخبار منتشر شده در رسانه‌ها درباره ورود تروریست‌ها به القریتین در جنوب شرق حمص را بی اساس دانست و اعلام کرد: نیرو‌های ما در مواضع خود در اوج آمادگی هستند.

مخالفان سوری مدعی تصرف فرودگاه نظامی الثعله در حومه السویداء شدند.