شناسهٔ خبر: 70137926 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برگزاری رویداد کارآفرینی و فناوری‌های نوین با رویکرد نان و سبزی و صیفی

رویداد کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، رویداد کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان و سبزی و صیفی همراه با معرفی فناوری‌های موجود در مراکز و موسسات تحقیقاتی سازمان تات، ۲۶ و ۲۷ آذر در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

فناوری‌های نوین در حوزه‌ها و بخش‌های تولید، برداشت و حمل و نقل محصولات کشاورزی و غذا، نگه‌داری، انبار داری و افزایش ماندگاری، بسته بندی و فرآوری، ترویج و آموزش کشاورزی با بکارگیری فناوری‌های نوین آموزشی (متاورس و ...)، کاربرد هوش مصنوعی،اینترنت اشیاء، سنجش و پایش میزان ضایعات، تولید محصولات جدید (با ارزش افزوده بالا)، زیست فناوری و ژنتیکی و نان و شیرینی و پسماند‌ها و محیط زیست از محور‌های این رویداد است.

گفتنی است به ۱۰  فناوری برتر جوائزی اعم از نقدی و غیرنقدی، فضای استقرار، معرفی به نهاد‌های حامی،سرمایه‌گذار و معرفی به رسانه‌های استانی و ملی اعطا می‌شود. علاقه مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات به نشانی agriwaste.areeo.ac.ir مراجعه کنند.