به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، بلوک انتقال مداری «سامان ۱» ساخت سازمان فضایی ایران و ماهواره «فخر ۱» که به سفارش ارتش جمهوری اسلامی ایران توسط شرکت صاایران وزارت دفاع ساخته شده است به وسیله ماهوارهبر سیمرغ با موفقیت در مدار 400 کیلومتری قرار گرفت.
در این پرتاب، ماهوارهبر سیمرغ بهعنوان یک ماهوارهبر سوخت مایع دو مرحلهای توانست با تزریق موفق بلوک انتقال مداری «سامان ۱» و ماهواره «فخر ۱» با وزن مجموع 300 کیلوگرم رکورد جدیدی را در کشور رقم بزند.
گفتنی است؛ ماهواره بر سیمرغ تنها پرتابگر توسعه داده شده در کشور جهت انتقال چنین محموله هایی به مدارات LEO است.
دقت در تامین سرعت مورد نیاز تزریق با تلورانس کمتر از 50 متر در ثانیه در سرعتی معادل 7754 متر بر ثانیه(کمتر از 0.1 درصد) از دستاوردهای بزرگ این پرتاب برای ماهواره بر سیمرغ است.
مشخصات پروازی ماهواره بر سیمرغ در پرتاب انجام شده به شرح ذیل است:
وزن ماهوارهبر: حدود 80 تن
زمان کارکرد در مرحله اول: حدود 105 ثانیه
زمان کارکرد مرحله دوم: 340 ثانیه
سرعت در لحظه تزریق: 7754 متر بر ثانیه
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، بلوک انتقال مداری «سامان ۱» ساخت سازمان فضایی ایران و ماهواره «فخر ۱» که به سفارش ارتش جمهوری اسلامی ایران توسط شرکت صاایران وزارت دفاع ساخته شده است به وسیله ماهوارهبر سیمرغ با موفقیت در مدار 400 کیلومتری قرار گرفت.
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، بلوک انتقال مداری «سامان ۱» ساخت سازمان فضایی ایران و ماهواره «فخر ۱» که به سفارش ارتش جمهوری اسلامی ایران توسط شرکت صاایران وزارت دفاع ساخته شده است به وسیله ماهوارهبر سیمرغ با موفقیت در مدار 400 کیلومتری قرار گرفت. سرویس سیاسی خبرگزاری رسادر این پرتاب، ماهوارهبر سیمرغ بهعنوان یک ماهوارهبر سوخت مایع دو مرحلهای توانست با تزریق موفق بلوک انتقال مداری «سامان ۱» و ماهواره «فخر ۱» با وزن مجموع 300 کیلوگرم رکورد جدیدی را در کشور رقم بزند.
در این پرتاب، ماهوارهبر سیمرغ بهعنوان یک ماهوارهبر سوخت مایع دو مرحلهای توانست با تزریق موفق بلوک انتقال مداری «سامان ۱» و ماهواره «فخر ۱» با وزن مجموع 300 کیلوگرم رکورد جدیدی را در کشور رقم بزند.گفتنی است؛ ماهواره بر سیمرغ تنها پرتابگر توسعه داده شده در کشور جهت انتقال چنین محموله هایی به مدارات LEO است.
گفتنی است؛ ماهواره بر سیمرغ تنها پرتابگر توسعه داده شده در کشور جهت انتقال چنین محموله هایی به مدارات LEO است.دقت در تامین سرعت مورد نیاز تزریق با تلورانس کمتر از 50 متر در ثانیه در سرعتی معادل 7754 متر بر ثانیه(کمتر از 0.1 درصد) از دستاوردهای بزرگ این پرتاب برای ماهواره بر سیمرغ است.
دقت در تامین سرعت مورد نیاز تزریق با تلورانس کمتر از 50 متر در ثانیه در سرعتی معادل 7754 متر بر ثانیه(کمتر از 0.1 درصد) از دستاوردهای بزرگ این پرتاب برای ماهواره بر سیمرغ است.مشخصات پروازی ماهواره بر سیمرغ در پرتاب انجام شده به شرح ذیل است:
مشخصات پروازی ماهواره بر سیمرغ در پرتاب انجام شده به شرح ذیل است:وزن ماهوارهبر: حدود 80 تن
وزن ماهوارهبر: حدود 80 تنزمان کارکرد در مرحله اول: حدود 105 ثانیه
زمان کارکرد در مرحله اول: حدود 105 ثانیهزمان کارکرد مرحله دوم: 340 ثانیه
زمان کارکرد مرحله دوم: 340 ثانیهسرعت در لحظه تزریق: 7754 متر بر ثانیه
سرعت در لحظه تزریق: 7754 متر بر ثانیه ∎