شناسهٔ خبر: 70116844 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

کاهش نسبی دمای هوا در شهرهای شمالی از ابتدای هفته آینده

مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: در نواحی شمال و شمال شرق کشور شاهد بارش باران و کاهش نسبی دمای هوا خواهیم بود.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه امشب در غرب و جنوب غرب کشور شاهد بارش باران خواهیم بود گفت:در دامنه‌های زاگرس مرکزی در جنوب‌غرب و جنوب کشور، استان‌های بوشهر، جنوب فارس و در سواحل گیلان، گاهی رگبار پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد.

وی با بیان اینکه روز جمعه درمناطقی از گیلان و ارتفاعات زاگرس،گاهی بارش پراکنده و وزش باد دارند گفت: شنبه نیز در سواحل دریای خزر،خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، افزایش ابر و گاهی بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی شده است. همچنین این مناطق کاهش نسبی دما را نیز خواهند داشت.

ضیائیان توضیح داد: از اواخر وقت جمعه و طی روز شنبه آب‌های خلیج‌فارس مواج و متلاطم پیش‌پیش‌بینی شده است که این شرایط سبب انجام محدودیت‌های دریایی می‌شود.

 وی بیان کرد:تهران امشب گاهی غبار رقیق همراه با وزش باد دارد.بیشینه دمای پایتخت امروز به ۱۲ درجه بالای صفر می‌رسد و کمینه دما ۲ درجه بالای صفر شد.