شناسهٔ خبر: 70100266 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

الگوپذیری از حضرت زهرا (ع) تضمین کننده سعادت دنیا و آخرت بشر است

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه حضرت زهرا (س)، حجت معصومین (ع) است، گفت: الگوپذیری از آن حضرت تضمین کننده خوشبختی دنیا و آخرت بشریت است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «عباس محمدحسنی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش صبح امروز (چهارشنه) به‌ مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) در جمع مسئولان و کارکنان ستاد کل نیرو‌های مسلح، اظهار داشت: گزاره‌های روایی از منظر معصومین (ع) بیانگر آن است که حضرت زهرا (س) یک شخصیت بی بدیل بوده و خداوند او را به عنوان یکی از الگو‌های خود در میان بشریت قرار داده است.

حجت الاسلام محمدحسنی افزود: بنا بر احادیث و روایات ائمه معصومین (ع)، حضرت زهرا (س) سبب آفرینش و جایگاه ایشان در هستی همانند جایگاه قلب در پیکر انسان است که مهر و قهرشان ملاک مهر و قهر خدا خواهد بود و نخستین شخصیتی است که وارد بهشت می‌شود و حجت معصومین علیهم‌السلام است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تاکید بر اینکه سبک زندگی آن حضرت در همه حوزه‌های زندگی برای ما دارای درس است، عنوان کرد: کمک‌های مالی در راه خدا بر دو قسم «کمک بخشی از داشته‌های مالی (انفاق)» و «کمک همه داشته‌های مالی (ایثار)» است. انفاق از نشانه‌های متقین عادی و عالی و ایثار از نشانه‌های متقین ویژه و ممتاز است. تاریخ زندگی حضرت زهرا (ع) نشان می‌دهد که آن حضرت هم انفاق و هم ایثار می‌کردند.

وی با بیان اینکه الگوپذیری از حضرت زهرا (س) تضمین کننده خوشبختی دنیا و آخرت بشریت است، تصریح کرد: از جمله نمونه‌های سبک زندگی احسن این حضرت، می‌توان به کمک‌های مالی ایثارگرانه در راه خدا، زندگی عفیفانه، سازش ناپذیری در برابر دشمن اشاره کرد.

حجت الاسلام محمدحسنی با اشاره به اینکه عفاف درباره زنان و مردان معنای خاص خودش را دارد، تصریح کرد: عفاف برای مردان عبارت است از وارد نشدن به حریم ناموس دیگران که در پرتو عاقبت اندیشی و خدا ترسی به دست می‌آید، اما عفاف در رابطه با زنان به معنی راه ندادن مردان بیگانه به حریم ناموس خویش است؛ ارزشمندترین سرمایه یک زن مسلمان گوهر عفاف اوست که در پرتو حیاء به دست می‌آید و کامل‌ترین الگو در زیست عفیفانه حضرت زهرا (ع) است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، سازش ناپذیری در برابر دشمن را از سیره حضرت زهرا (س) دانست و افزود: سازش‌ناپذیری در برابر دشمن جزو مطالبات و راهبرد‌های جدی قرآن از اهل ایمان است؛ سازش‌ناپذیری در راستای حفظ هویت و موجودیت امت اسلامی است؛ چرا که دشمن در هنگام دعوت به سازش، به کمتر از نابودی کامل مسلمانان بسنده نمی‌کند؛ به همین خاطر است که هزینه سازش کمتر از مقاومت نیست.

انتهای پیام/ 271