به گزارش ایسنا فاطمه کریمی ضمن قدردانی از مشارکت فعال نخبگان در سلسله نشستهای «هوای پاک؛ از ایده تا عمل»، گفت: هدف ما از برگزاری این رویداد، ایجاد پلی بین ایدههای علمی و اقدامات اجرایی است تا در پایان این مسیر، به مجموعهای از ایدههای خلاقانه و قابل اجرا دست یابیم که بتواند بهطور جدی در بهبود کیفیت هوای تهران مؤثر باشد.
وی افزود: از جمله محورهای اجرایی مطرح شده در این نشستها میتوان به نوسازی ناوگان حملونقل عمومی، توسعه مناطق کمانتشار، ارتقای سیستمهای معاینه فنی خودروها، بهرهگیری از هوش مصنوعی برای مدیریت منابع آلاینده و گسترش استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر اشاره کرد.
کریمی درخصوص روند بررسی ایدههای مطرح شده در این سلسله نشستها گفت : در رویداد نهایی که بهمنماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد، ایدههای برتر توسط متخصصان محیط زیست داوری میشوند و در حضور شهردار تهران و مدیران ارشد شهری به ایدههای برگزیده جوایز ویژهای تعلق خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه ایدهها بر اساس معیارهایی همچون قابلیت اجرایی، میزان تأثیرگذاری بر کاهش آلودگی هوا، نوآوری و همسویی با اهداف توسعه پایدار مورد بررسی قرار خواهند گرفت، تصریح کرد: ایدههای منتخب با همکاری شهرداری تهران و سازمانهای مرتبط حمایت خواهد شد تا به مرحله اجرا برسند و بهعنوان الگویی برای کاهش آلودگی هوا در کلانشهرهای دیگر نیز مورد استفاده قرار گیرند.
سرپرست شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ادامه داد: سلسله نشستهای «هوای پاک؛ از ایده تا عمل» اگرچه به پایان رسید، اما آغازی برای اجرای ایدههای برتر خواهد بود.
کریمی در پایان خاطرنشان کرد: ما در شرکت کنترل کیفیت هوا و همچنین همکارانمان در اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار و مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، متعهد به پیگیری و اجرای ایدههای منتخب هستیم و امیدواریم این مسیر الگویی برای دیگر شهرهای ایران در مقابله با آلودگی هوا باشد.
در ادامه این نشست، چندین نفر از مدیران و نخبگان شهری به سخنرانی پرداختند و ضمن بررسی وضعیت کنونی آلودگی هوا، به نقش مشارکت نخبگان، دانشگاهیان و مدیران اجرایی در طراحی و اجرای سیاستهای مؤثر اشاره شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، سومین و آخرین نشست از سلسله نشستهای تخصصی «هوای پاک؛ از ایده تا عمل با حضور نخبگان شهری» برگزار شد. این نشست با حضور جمعی از مدیران اجرایی، اساتید دانشگاه، دانشجویان و متخصصان حوزه محیط زیست و مدیریت شهری برگزار شد و به جمعبندی محورهای ارائه شده برای کاهش آلودگی هوای تهران اختصاص یافت.
انتهای پیام