جام جم آنلاین، آرش زره تن لهونی صبح امروز چهارشنبه در آیین آغاز رزمایش الی بیت المقدس ۱۵ کردستان در سنندج اظهارکرد: سپاه پاسداران و نیروهای نظامی ما اکنون نسبت به سالهای اول انقلاب که با عشق، علاقه، دلسوزی و احساس مسئولیت برای دفاع از کشور وارد سپاه میشدند، دارای قدرت و توان نظامی ویژهای هستند.
وی با تاکید بر نقش برجسته سپاه و بسیج در دوران دفاع مقدس، افزود: این نیروها نماد ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان بوده و امروز نیز با قدرت و توانمندی بالای نظامی، حافظ امنیت کشور و منطقه هستند.
استاندار کردستان یادآور شد: عزیزترین یاران انقلاب، همرزمان و هملباس شما در دوران جنگ تحمیلی بودند که برای حفظ عزت و استقلال این مرز و بوم جان خود را فدای میهن کردند.
لهونی در ادامه تاکید کرد: سپاه تنها یک نیروی نظامی مانند نیروهای نظامی دیگر کشورها نیست؛ بلکه سپاه پشتوانه انقلاب و اسلام است.
وی با بیان اینکه بسیج و سپاه با ساختار عظیم و حضور بسیجیان، نقشی مهم در دفاع از مرز و بوم دارند، ادامه داد: در دوران دفاع مقدس، مردم برای دفاع از آب و خاک خود جانفشانی کردند و نگذاشتند حتی یک وجب از خاک کشور به دست بیگانگان بیفتد.
لهونی یادآورشد: در دوران هشت سال دفاع مقدس با کمترین امکانات نظامی، جوانان عاشق وطن و رهبری پای آرمانهای انقلاب ایستادند و امروز به برکت رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب، نیروهای نظامی ما از توان نظامی بالایی برخوردار هستند.
∎