به گزارش خبرنگار مهر، محمد خانچی ظهر امروز سهشنبه در جلسه کارگاه آموزشی قوانین و مقررات شوراهای اسلامی شهرهای استان خوزستان اظهار کرد: این مدت خدمتی که به ما واگذار شده را باید قدر بدانیم و غنیمت بشماریم. این میز و صندلی را به نیابت از ۲۴ هزار شهید نشستید و اگر از لحظه به لحظهاش درست استفاده کنید، عین عبادت است. در این مدت باقیمانده از عمر شورا باید استفاده کنید.
وی تأکید کرد: شورای ما نباید به اندازه اعضای آن باشد، بلکه باید اندازه تمام مردم آن شهر یا روستا باشد. مدیریت تردمیلی آفت شهر است.
خانچی با اشاره به فعالیتهای عمرانی استان افزود: به کمک شما مدیران اکنون خوزستان تبدیل به یک کارگاه عمرانی شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان همچنین به داشبورد مدیریت عمرانی (سیما) اشاره کرد و گفت: یکی از وظایف اولیه شوراها انضباط مالی است که جز بدیهیات است و افتخار ما است. از مدل کارهای سنتی باید خارج شویم و بر اساس داشبورد باید کار جلو برود. داشبورد مدیریتی یعنی شفافیت و مردم از پروژهها اطلاع پیدا میکنند، نیروی انسانی و سایر کارهای شهرداریها این داشبورد باید محوریت کارهای شما قرار بگیرد.
خانچی تأکید کرد: این جمع، جمع بسیار خوبی است و باید کارهای خوب و فاخر گفته و تبادل نظر شود. میهمانان و مسافران باید تغییرات را لمس کنند و احساس کنند. نقاط حادثه خیز، سگهای بلاصاحب و دفع آبهای سطحی از جمله مواردی هستند که باید به آنها توجه شود. ما اولین استانی هستیم که ۸ شهرمان را توانستیم به تصویب برسانیم.
وی افزود: ظرفیتهای مالی شهرستانها باید شناسایی شوند و به درآمد پایدار برسیم.
این مقام مسئول در پایان گفت: دفع پسماند یک مسئله مهم و کلیدی مدیریت شهری است که اخیراً نگاه ویژهای از محل پرداخت عوارض آلایندگی به این مقوله شده است. شهرداریها میتواند با مدیریت و تکنولوژی روز نه تنها هزینه کمتری در جمعآوری و دفع پسماند متقبل شوند بلکه منبع مالی پایداری برای خود از مدیریت جمعآوری و دفع پسماند میتوانند به شهر خود اختصاص دهند.