عباسعلی زمانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: قرارداد تخصیص خط اعتباری ویژه جهت استقرار شرکتهای دانشبنیان، میان صندوق نوآوری و شکوفایی و ۱۲ صندوق پژوهش و فناوری با هدف اعطای تسهیلات جهت تأمین محل استقرار شرکتهای دانشبنیان از طریق خرید، تکمیل، احداث و بازسازی املاک واقع در پارکهای علم و فناوری، شهرکهای صنعتی، شهرکهای علمی و تحقیقاتی و مناطق ویژه اقتصادی و نیز تأمین ودیعه محل کار شرکتهای دانشبنیان منعقد شد.
وی اظهار کرد: بر این اساس، خط اعتباری ویژه استقرار شرکتهای دانشبنیان از سوی صندوق نوآوری به صندوقهای هشت استان از جمله زنجان تخصیص داده شد.
زمانی گفت: روز گذشته همزمان با برگزاری نشست روسای پارکهای علم و فناوری، با حضور وزیر علوم و رییس صندوق نوآوری، قرارداد تخصیص این خط اعتباری امضا و به مدیران این مجموعهها اعطا شد.
رییس پارک علم و فناوری استان زنجان با بیان اینکه در زمان حاضر ۱۱۹ شرکت دانش بنیان در استان زنجان فعال است، گفت: طی چهار سال گذشته تعداد این شرکتها حدود دو برابر شده و این روند رو به رشد در استان قابل توجه است.
صندوق پژوهش و نوآوری استان زنجان با سرمایه اولیه ۳۰ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۶ تاسیس شد و با حمایت های استانی انجام شده سرمایه آن به ۴۱۰ میلیارد ریال ارتقا پیدا کرده است.
از سال گذشته تا کنون دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات مستقیم به شرکت های دانش بنیان و فناور از طریق این صندوق در استان پرداخت شده است که در مجموع ۱۵۰ شرکت در استان تحث پوشش این خدمات بودند.