شناسهٔ خبر: 70084504 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار کرمان به دیدار کودکان معلول رفت

کرمان - ایرنا - استاندار کرمان به مناسبت روز جهانی افراد دارای معلولیت، در مرکز نگهداری معلولان ذهنی زیر ۱۴ سال شهید فیاض بخش حضور یافت و روند خدمات رسانی به آنان را جویا شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان، محمدعلی طالبی همزمان با سوم دسامبر (۱۳ آذر) روز جهانی افراد دارای معلولیت و با همراهی جمعی از مدیران استان، از مرکز توانبخشی شبانه روزی افراد دارای معلولیت ذهنی زیر ۱۴ سال شهید دکتر فیاض بخش وابسته به بنیاد نیکوکاری یاس فاطمه النبی (س) تحت نظارت اداره کل بهزیستی استان بازدید کرد.

استاندار کرمان ضمن حضور در بخش‌های مختلف این مجموعه از نزدیک با فعالیت‌های بنیاد خیریه یاس فاطمه النبی آشنا شد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان نیز در این بازدید توضیحاتی را درباره افراد دارای معلولیت در استان ارائه کرد.

۶۵ هزار معلول در استان کرمان

علیرضا وحیدزاده با اشاره به اینکه بیش از ۶۵ هزار معلول در استان زیر پوشش بهزیستی هستند گفت: بخشی از این افراد در مراکز نگهداری بهزیستی و بخشی نیز در کنار خانواده هایشان زندگی می‌کنند.

استاندار کرمان به دیدار کودکان معلول رفت

در این بازدید همچنین مددکاران و مادریاران مرکز فیاض بخش خواسته‌ها و مشکلاتشان را مطرح کردند که استاندار کرمان نیز برای حل آنها قول مساعد داد.

بازدید استاندار کرمان از موزه هنرهای معاصر

خبر دیگر از روابط عمومی استانداری حاکی است که استاندار کرمان امروز (سه شنبه) از موزه هنرهای معاصر کرمان و نمایشگاه گروهی عکس دایر در این مجموعه با عنوان "در باب زیبایی" دیدن کرد.

طالبی با ابراز خرسندی از جمع‌آوری آثار استاد علی‌اکبر صنعتی در این مجموعه فرهنگی و هنری، بر اهمیت حفظ و نگهداری میراث استاد تاکید کرد و گفت: باور دارم که با برنامه‌ریزی درخصوص سرمایه‌گذاری هوشمندانه در هنر و ایجاد پیوند مستحکم میان هنر و اقتصاد، می‌توانیم به توسعه پایدار و شکوفایی بیشتری دست یابیم لذا برای رسیدن به این هدف، باید بر نقاط قوت استان تکیه کنیم.

استاندار کرمان به دیدار کودکان معلول رفت

استاندار کرمان از هنرمندان و عکاسان نیز خواست برنامه‌های پیشنهادی خود را برای سرمایه‌گذاری هنر و اقتصاد ارائه دهند.

موزه هنرهای معاصر (صنعتی) کرمان، گنجینه‌ای غنی و دیدنی از آثار هنرمندان ایرانی و خارجی است، بنای این موزه نزدیک به ۸۰ سال پیش توسط خیر نیکوکار علی‌اکبر صنعتی به عنوان پرورشگاه ساخته شد که تا حدود ۴۰ سال مورد استفاده قرار می‌گرفت اما از سال ۱۳۵۶ این محل برای نگهداری و نمایش آثار استاد علی‌اکبر صنعتی، هنرمند نقاش و مجسمه‌ساز و آثار سایر هنرمندان ایران و جهان به موزه تبدیل شد.