به گزارش همشهری آنلاین، لیتو هنرمند ژاپنی ۳۸ ساله از سال ۲۰۲۰ شروع به انجام این پروژه هنری کرد و نام آن را «هنر برگ» گذاشت. او تقریباً هر روز در رسانه های اجتماعی یکی از آثار خود را به اشتراک می گذارد و توانسته است طرفداران بسیاری را در سراسر جهان به دست آورد.
ابتدا طرح روی برگ را با خودکاری در دست راست ترسیم می کند. سپس با کاتری که در دست چپ خود می گیرد با احتیاط شروع به بریدن برگ می کند. این کار پیچیده و بسیار ظریف به نحوی به دقت نیاز دارد که برای یک «هنر برگ» ممکن است بیش از هشت ساعت طول بکشد.
با توجه به شکننده بودن برگها، قابل توجه است که لیتو میتواند آن ها را در حین کار سلامت نگه دارد و بتواند جزئیات پیچیدهای را روی آن برش میدهد. این برش های خیره کننده برگی نه تنها مهارت و شکیبایی قابل توجه لیتو را برجسته می کند، بلکه تخیل او را نیز به نمایش می گذارد.
لیتو میگوید از دوران کودکی حوصله بالایی داشته است اما علیرغم همه تلاشهایش در تمرکز روی چیزهایی که در مدرسه یا محل کار برای دیگران عادی محسوب میشد، مشکل داشت.
پس از سالها در ۳۰ سالگی به پزشک مراجعه کرد و به او گفتند که اختلال کمتوجهی-بیشفعالی (ADHD) دارد.
وی معتقد است که به میانجی این هنر توانسته است با اختلال کم توجهی و بیش فعالی خود مبارزه کند و هم به خودش آرامش دهد و هم مخاطبان از دیدن این آثار لذت ببرند.
لیتو برای هنر برگ های خود عناوینی همچون «طومارهای از جست و خیز حیوانات»، «آکواریوم برگ» و «سی و شش منظره از کوه فوجی: موج بزرگ کاناگاوا» انتخاب کرده است.
او هیچ فایدهای نمیدید که خودش را مجبور کند که کارهایش را مانند دیگران انجام دهد و یا خود را با معیار دیگران تنظیم کند.لیتو کتابهای متعددی از آثار خود منتشر کرده است. او تقریباً یک نمایشگاه انفرادی ماهانه در شهرهای مختلف ژاپن برگزار می کند.
لیتو هنرمند ژاپنی ثابت کرد که برای خلق آثار هنری شگفت انگیز به ابزارهای گران و عجیب نیاز نیست. او برگهای افتاده روی زمین را بهعنوان بوم نقاشی خود برگزید و طرحهای منحصربهفردی را خلق می کند.
کارهای لیتو توجه گسترده ای را به خود جلب کرده است و بیش از ۵۰ هزار دنبال کننده در اینستاگرام را جمع آوری کرده است. خلاقیت های منحصر به فرد او حتی در برنامه های تلویزیونی، روزنامه ها و مجلات سراسر ژاپن به نمایش درآمده است.
اختلال بیش فعالی و کاهش توجه (ADHD) یکی از انواع اختلالات عصبی مغز است که معمولا از اوایل کودکی و قبل از ۱۲ سالگی تشخیص داده میشود. علائم این اختلال شامل ناتوانی در تمرکز، پرحرفی و تحریکپذیری زیاد هستند. معمولا برای درمان اختلال بیش فعالی و نقص توجه از دارودرمانی یا رواندرمانی استفاده میشود.