شناسهٔ خبر: 70074878 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

چرا الازهر از دستگاه قضایی سوئیس تشکر کرد؟

دیده‌بان مبارزه با افراط گرایی الازهر از اقدام سوئیس در واکنش به راه‌اندازی هشتگ یک نماینده پارلمان علیه مسلمانان قدردانی می‌کند و بر اهمیت مبارزه با کلیشه‌هایی که درباره دیگران در اینترنت منتشر می‌شود تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،دیده‌بان مبارزه با افراط‌گرایی الازهر از برخورد دستگاه قضایی سوئیس علیه یک نماینده پارلمان که یک هشتگ تحریک‌آمیز علیه مسلمانان منتشر کرده بود استقبال کرد.

ایکنا نوشت:دیده‌بان مبارزه با افراط گرایی الازهر از اقدام سوئیس در واکنش به راه‌اندازی هشتگ یک نماینده پارلمان علیه مسلمانان قدردانی می‌کند و بر اهمیت مبارزه با کلیشه‌هایی که درباره دیگران در اینترنت منتشر می‌شود تاکید کرد.

دیده‌بان الازهر تصریح کرد که از اقدامات قانونی بی‌طرفانه سیستم قضایی سوئیس در مورد پدیده تبعیض و تحریک به نفرت علیه خارجی‌ها و همچنین پدیده توهین به ادیان علیه یک نماینده پارلمان سوئیس و مشاور حزب دموکراتیک اتحادیه (UDC) (یکی از احزاب راست سوئیس) قدردانی می‌کند.

آندریاس گلارنر، نماینده پارلمان سوئیس پس از راه‌اندازی هشتگ «#stoppislam» در شبکه‌های اجتماعی ترس خود را از آنچه «اسلامی‌سازی اروپا» نامید، ابراز کرد.

در پی این رخداد، دفتر دادستان عمومی در کانتون برن اعلام کرد که کمیته رفع مصونیت شورای ملی (CdI-N) باید به منظور حفظ وحدت بافت جامعه سوئیس تصمیم قاطعی را علیه این نماینده پارلمان اتخاذ کند.

شایان ذکر است که بیانیه دادستانی سوئیس قبل از اقدام قضایی مناسب علیه نماینده پارلمان این کشور، در چارچوب بازدارندگی از اظهارات تحریک‌آمیز و نگران‌کننده در شبکه‌های اجتماعی صورت می‌گیرد که بیانگر نقض آشکار مصونیت و امتیازاتی که نمایندگان پارلمان از آن برخوردارند.

دیده‌بان مبارزه با افراط‌گرایی الازهر در اظهاری نظر درباره پیامدهای این حادثه تأکید کرد که مقابله با پدیده‌های منفی که ساختار جامعه را تحت تاثیر قرار می‌دهد و آتش نفرت و تفرقه را بین گروه‌های جامعه را شعله‌ور می‌کند ضروری است و برای دستیابی به همزیستی مسالمت آمیز، تقویت ارزش‌ها، احترام متقابل بین فرهنگ‌ها و مذاهب و مبارزه با کلیشه‌ها در مورد دیگران، به ویژه مسلمانان، کمک کننده خواهد بود. به ویژه اینکه مسلمانان با افزایش قابل توجه گفتمان نفرت‌پراکنی در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی مواجه هستند.