علی اکبر علیزاده برمی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مجوز تاسیس دانشکده علومپزشکی در دامغان صادر و در گام نخست ساختمان برای بخش اداری این دانشکده به محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیشنهاد شد که پس از بررسیهای فنی از سوی مسوولان مرتبط مورد تایید قرار گرفت.
وی ادامه داد: مرحله بعدی پس از تایید ساختمان دانشکده علومپزشکی دامغان، تجهیز ساختمان به بخشهای مختلف از جمله آزمایشگاه است.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تاسیس دانشکده علومپزشکی دامغان با تسریع در تکمیل روند اداری با اهتمام ویژه تا دستیابی به نتیجه پیگیری میشود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، شهرستان دامغان با حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در ۱۰۰ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان و حدود ۳۰۰ کیلومتری شرق پایتخت (تهران) قرار دارد و حوزه بهداشت و درمان آن زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان است.
دامغان هماکنون یک بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی دارد که با کمبود پزشک مواجه است و مردم این شهرستان انتظار دارند تا بیمارستان دوم این شهرستان به منظور ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی راهاندازی شود.
دامغان به عنوان یکی از راهبردیترین شهرستانهای ایران، در مسیر اصلی ارتباطی شمال به جنوب و شرق به غرب قرار گرفته و از حساسیت بسیار زیادی برخوردار است و مردم این شهرستان از کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی رضایت ندارند و ایجاد دانشگاه علوم پزشکی مستقل برای بهبود خدمترسانی را خواستار هستند.
علیاکبر علیزاده نماینده مردم این دیار در مجلس شورای اسلامی در صحن علنی مجلس در سال گذشته گفت که مردم از وضعیت بهداشتی و درمانی شهرستان در رنج قرار دارند و مشتاقانه منتظر تعیین تکلیف طرحهای بیمارستانی هستند.
استان سمنان به علت گستره زیاد ۲ دانشگاه علوم پزشکی دارد که شهرستانهای سمنان، مهدیشهر، دامغان، سرخه، آرادان و گرمسار با بیش از ۴۸۰ هزار نفر جزو مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و شهرستانهای شاهرود و میامی در شرق استان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود قرار دارند.