شناسهٔ خبر: 70073129 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فریاد شهیدان مقاومت را با پرچم امیرمومنان به گوش جهانیان می‌رسانیم

تهران- ایرنا- مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر گفت: با برافراشتن  پرچم امیرمومنان فریاد رسای شهیدان مقاومت را به گوش جهانیان می‌رسانیم

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از بنیاد بین المللی غدیر، حسین ظریف‌منش در جلسه تبیین برنامه‌های گرامی‌داشت ایام الله میلاد نور (دهم رجب مصادف با ۲۲ دی سالروز میلاد امام جواد علیه السلام تا ۱۳ رجب برابر با ۲۵ در سالروز میلاد امیرمومنان علی علیه السلام) گفت: در سال جاری که شاهد ددمنشی رژیم جنایتکار صهیونیستی و همدستی اربابان خبیثش به‌ویژه آمریکای پلید در به شهادت رساندن کودکان و زنان بیگناه و حماسه‌ساز غزه مظلوم و لبنان قهرمان هستیم باید بر اساس وجوب یاری مسلمانان برنامه‌های این ایام را نیز به این واجب الهی اختصاص دهیم.

وی افزود: بنابراین درصددیم تا با برافراشتن پرچم امیرمومنان فریاد رسای شهیدان مقاومت را به گوش جهانیان برسانیم که فرمودند «کونا للظالم خصما و للمظلوم عونا» و شعار ایام الله میلاد نور سال جاری «امام علی(ع) دشمن ستمگران،‌ یاور مظلومان» انتخاب شد. در شعار امسال این نکات درنظر گرفته شده است که با توجه به شرایط جبهه مقاومت در دفاع از آرمان فلسطین، امیرالمومنین علی(ع) و آموزه‌های آن حضرت الگوی مقاومت، مقابله با ستمگران و یاری مظلومان است.

فریاد شهیدان مقاومت را با پرچم امیرمومنان به گوش جهانیان می‌رسانیم

ظریف‌منش ادامه داد: حمایت و همراهی ملت ما با مردم مظلوم فلسطین و لبنان نه تنها از انسانیت و عاطفه انسانی ما نشأت می‌گیرد بلکه مبتنی بر یک اعتقاد عمیق و باور دینی است.امیرالمومنین(ع) و آموزه‌های علوی می‌تواند محور وحدت و باور مشترک همه مسلمانان بلکه همه بشریت قرار گیرد.

وی افزود: ایام الله میلاد نور نه تنها زمان مناسبی برای گرامیداشت سالروز میلاد مولود کعبه(ع) و فرزند بزرگوارش حضرت جوادالائمه(ع) است، بلکه فرصتی ارزشمند برای ارتقاء معرفت جامعه نسبت به آموزه‌های آن امام همام در عرصه‌های مختلف زندگی است. امیرالمؤمنین(ع) الگوی الهی برای خداخواهی، مردم‌داری، حکمرانی، تربیت‌، کار و تولید، جهاد و همه حوزه‌های زندگی است که باید با افزایش معرفت جامعه نسبت به‌سیره و تعالیم آن‌حضرت زمینه‌های رشد والایی را فراهم کنیم.

ظریف‌منش با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) گفت:‌ چگونه زیستن در حوزه زندگی فردی و دستیابی به طریق سعادت و نیز چگونگی تنظیم مناسبات اجتماعی و حکمرانی دو مسأله اساسی همه انسان‌ها و تمامی ملت‌ها است. دین اسلام برای مسأله نخست رسول الله اعظم(ص) و امیرالمؤمنین(ع) و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و برای طرح کلی مدیریت بر جامعه اسلامی الگوی غدیری را معرفی کرده است.